Referens : 8493595
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKOR POJKE

Vandringssko låg med snörning MH120 LOW Junior stl. 35-38 grå QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
4.7/5

Färg : Krusbärsgrön / Skiffergrå

Decathlon
Vårt vandringsteam har utformat dessa låga vandringsskor som passar för torrt och fuktigt väder. Ska ni ut och vandra i sommar? De här skorna är som gjorda för ditt barn, eftersom de är lätta och ger bra grepp – ett måste om man klättrar omkring överallt!

Produktens fördelar

Grepp Sulmönstrets form och djup (3 mm) ger bra grepp på alla underlag.
Vattenfrånstötande egenskap Syntettyget står emot lätt regn i en timme
Lätthet 262 g per sko i storlek 36
Stötdämpning Unikt stötdämpningssystem i hälen, för garanterad hållbarhet och komfort.
Soliditet Böjskåror och förstärkt limning.

Teknisk information

Sulans fäste

Greppet från våra sulor har en kvalitetsmärkning.
För att få denna märkning genomgår skon laboratorieprover för att bedöma graden av grepp (0,6 för den här modellen) på olika underlag (slätt, ojämnt, torrt och fuktigt).
För att bekräfta provresultaten bedömer vi sedan våra sulors egenskaper på fältet, i bergstrakter, med hjälp av en testpanel med barn.

Att välja storlek

När du väljer vandringsskor, tveka inte att ta en storlek större än din vanliga storlek för att skon ska sitta bekvämt i nedförsbackar, utan att tårna slår i framkanten. Tips: håll tånaglarna kortklippta och kontrollera innan varje nedförsbacke att du har snört åt skorna tillräckligt hårt för att inte foten ska glida fram i skon.

Köpråd

Stå upp och pröva båda skorna tillsammans med vandringssockor. Det finns två komfortpunkter att kontrollera: nedtramp av hälen och framfoten i nedförsbacke. Skorna får inte trycka någonstans. Få barnet att använda skorna lite i taget under de första vandringsturerna för att anpassa dem till barnets fötter.
Du kan skriva ut fotmåttet från internet och kontrollera hur lång foten är.

Urtagbar innersula

Innersulan kan tas ur för att snabba på torkningen. Den kan också bytas ut mot en ortopedisk sula.

Vårt miljöarbete

Vi måste alla agera för att bevara den natur som vi så gärna ger oss ut och vandrar i, och på Quechua strävar vi därför efter att minska miljöpåverkan från våra produkter.
Den här produkten är i nuläget inte ekodesignad, men vi arbetar kontinuerligt för att ta ett större ansvar med våra produkter, bland annat genom ekodesign och genom att göra produkterna reparerbara och mer slitstarka.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
100% TPR
Ovandel i
31% Polyuretan, 68% Polyester
Insida i
100% Polyester
Skötselråd: Tvätta med en fuktig trasa. Torka på torr och välventilerad plats.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Förvaringstips Förvaras torrt och med god luftväxling

Vårt engagemang

För att våra produkter ska motsvara dina förväntningar testar vi dem i bruk i bergsmiljö, under samma förhållanden som du upplever under dina vandringar.
Vår testingenjör Sarah tar hjälp av en testpanel med barn för att sätta produkterna på hårt prov i varje steg av utvecklingsprocessen.
Så testas produkten Vårt team har sin bas vid foten av Mont-Blanc i Haute-Savoie (Frankrike). Året runt tar vi fram snygga, enkla och tekniska produkter. Vi genomför hårda fälttester av produkterna eftersom vi är övertygade om att det endast är i verkliga situationer som vi kan förbättras.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen