Referens : 8496728
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
LANDHOCKEYSKOR

Sko för landhockey FH100 junior gul KOROK

KOROK

Färg : Neonlimegul / Marinblå

Decathlon
tills 299kr -%

Från

299kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
299kr -%
Innan0krNu299kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
lite äldre barn som spelar på medelhög eller låg nivå. Passar nybörjare eller lite erfarna spelare. Lätt sko med skydd för tårna och bra fäste tack vare de konformade dobbarna.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Fäste Konformade dobbar i hård gummi.
Lätthet 230 g i stl 38
Sitter väl Ovansida i PU med meshinlägg på insidan.
Stötdämpning Mellansula i mjuk EVA.
Framåtdriv Materialet gynnar inte kraft.
Lätt att ta på/av sig Snörning.

Teknisk information

Vilken form och storlek ska jag välja?

Framför allt måste skorna, precis som vid alla andra sporter, anpassas till dina fötter. De ska inte trycka någonstans. Foten ska heller inte röra sig för mycket inuti skon. Det är särskilt viktigt när spelplanen är i syntetmaterial. Vissa modeller har en speciell form för damspelares fötter.

Vilken form och storlek ska jag välja? (forts.)

Hur vet jag om skon sitter som den ska? Sätt ned foten hårt i marken. Medan du har ett vertikalt tryck på foten ska du försöka flytta på foten inuti skon, åt alla håll.

Visste du?

Landhockeyskor har 2 specifika egenskaper: förstärkningar, särskilt framtill, för att skydda foten mot stötar från bollen, samt en sula som är anpassad för landhockeyspel. Olika skor är anpassade till olika underlag, t.ex. konstgräs, grus, eller vått underlag, för att ge bra grepp.

Säkerhetsråd

Hockey är roligt att spela. Spela säkert. Använd alltid tandskydd, benskydd och handskar. Använd speciella landhockeyskor med förstärkningar som skyddar och sulor som är anpassade för underlaget. Både vid match och träning.

KONCEPT

Yttersula i hård gummi med konformade dobbar för bra grepp. / Mellansula i mjuk EVA för bra dämpning. Yttersulan går upp framtill för att skydda dig från bollen.
/ Ovandel i PU skyddar mot vattenstänk. Meshtyg på sidorna för bra ventilering. / Bakkappa i styv PU. / Plös i 3D-mesh och meshtyg på utsidan för komfort och ventilering. / Innersida i 3D-mesh för komfort.

Vikt

230 g i stl 38

Skons delar

Landhockeyskon har olika delar. Varje del har en specifik funktion. Slitsulan (den del som har kontakt med marken) är ofta i gummi och har dobbar. Den är hård och ger bra fäste i marken så att man inte ska halka. Mellansulan (den tjocka delen som är ovanpå slitsulan) är oftast i EVA (etylen-vinylacetat).

Skons delar (forts. 1)

Det här materialet är till för att ge stötdämpning åt foten. Den kan även finnas inuti skon för att stabilisera foten, samt finnas framtill för att skydda tårna. Innersulan är den sulan som har kontakt med foten. Den är oftast i EVA-skum. Den är menad att ge komfort.

Skons delar (forts. 2)

Ovandelen den del som är uppe på skon. Den består av flera delar. Vi har spetsen som oftast består av PU och meshtyg. Både inner- och ytterdelarna har oftast förstärkningar i PU. Det är oftast här man hittar designen för märket (logo eller dylikt). Baktill finns bakkappan.

Skons delar (forts. 3)

Den är generellt förstärkt med plastskivor för att stabilisera foten och skydda hälsenan. Vid vristen hittar vi plösen, vilken har som uppdrag att skydda vristen från vattenstänk eller småstenar.

Kreatörer

Skorna har skapats i samarbete med vårt passionerade utvecklingsteam för hockeyprodukter (produktchefer, designers, ingenjörer, stylister, tekniker m.m.) och Decathlons specialister som jobbar med framtagningen av alla skor.

Information

All information som nämns här är den från tillverkaren eller den vi fått från utvärdering av varuproverna.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
60.00% Gummi, 40.00% EVA
Ovandel i
60.00% Polyuretan, 40.00% Polyester
Insida i
20.00% Polyester, 80.00% EVA
Förvaringstips Borsta och tvätta skorna. Låt lufttorka. Förvara inte i din träningsväska. Förvara torrt.
Begränsad användning: Passar inte för andra sporter.

Vårt engagemang

Så testas produkten Våra skor testas i laboratorium och på plan av vår testpanel, under riktiga spelförhållanden.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen