Snabb snörning.

/common/3Dpictures/a/76eea65a-0826-46f2-984a-4272d89d3679.zip/index.html
Referens : 8328375
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
Långfärdssporter

Vandringssko vattentät Crossrock Junior QUECHUA

QUECHUA
4/5
För Bergsvandring under dagen i alla väder och på svårare stigar. För vana vandrare. Upptäck den vattentäta vandringsskon som tål allt, även de mest äventyrliga barnen! Den perfekta följeslagaren för att ge sig ut på berget med familjen i torrt väder.

Färg : MÖRKLILA

Decathlon
tills 349kr -%

Från

349kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
349kr %
Innan0krNu349kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
PRODUKTENS FÖRDELAR
Grepp Sula i gummi med förstärkning i utsatta partier.
Vattentäthet Vattentätt membran som testats på 8 km vandring med vatten över halva skaftet.
Stötdämpning Bra stötdämpning med mellansula i EVA under hela foten.
Soliditet Tåliga tack vare en mycket täckande sula och förstärkt ovandel.
Lätthet 275g per sko i storlek 36.
TEKNISK INFORMATION
Test av skornas vattentäthet

Test av skornas vattentäthet: testade i laboratorium och i bruk. Skorna har ett vattentätt och ventilerande membran som ger optimalt skydd mot regn. Först sänker vi ned skorna i vatten under lufttryck för att försäkra oss om att skons yta inte har några bubblor. Sedan placeras de, till hälften nedsänkta i vatten, på en mekanisk arm som simulerar gång, för att fastställa att skons insida förblir helt torr.

3 nivåer av vattentäthet

Vid vattentäthetstestet testas 3 nivåer av vattentäthet, vilket motsvarar 2000 böjningar (runt 2 km promenad), 4000 böjningar (runt 4 km promenad) och 8000 böjningar (runt 8 km promenad). Vattentät upptill 4000 böjningar.

Förläng vattentätheten

Skons vattentäthet påverkas ofta av att vatten tränger in uppifrån skon. För att hålla fötterna torra längre råder vi dig därför att använda vattentäta damasker eller minidamasker som skyddar skorna från att släppa in vatten men även grus och småsten. Vi rekommenderar att du några gånger per år använder en impregneringsspray för att återställa skornas ursprungliga vattentäthet och motverka fläckar.

Köpråd

Stå upp och pröva båda skorna tillsammans med vandringssockor.
Pröva flera modeller och flera storlekar om du behöver. Det finns två komfortpunkter att kontrollera: nedtramp av hälen och framfoten i nedförsbacke. Skorna får inte trycka någonstans. Be gärna barnet gå runt lite i butiken. Få barnet att använda skorna lite i taget under de första vandringsturerna för att anpassa dem till barnets fötter.

Att välja storlek

När du väljer vandringsskor, tveka inte att ta en storlek större än din vanliga storlek för att skon ska sitta bekvämt i nedförsbackar, utan att tårna slår i framkanten. Tips: håll tånaglarna kortklippta och kontrollera innan varje nedförsbacke att du har snört åt skorna tillräckligt hårt för att inte foten ska glida fram i skon.

Test i bruk

Alla våra produkter har testats i bruk av representanter för målgruppen och under sådana förhållanden som liknar de verkliga användarförhållandena. I våra Mission Tests deltar den produktansvarige tillsammans med personer utan koppling till Quechua för att testa, utvärdera och utveckla våra produkter.

Laboratorietest

Andra laboratorietester har också gjorts för att garantera följande punkter: att öglor och remmar sitter, limning, UV-tålighet, slitning av sulan och material i ovandelen, påskyndad föråldring.

Se fler Se färre
MATERIAL OCH RÅD
Komposition
Ovandel i
70.00% Polyuretan, 30.00% Polyester
Sula i
100.00% Gummi
Insida i
100.00% Polyester
Skötselråd: Tvättas separat.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Förvaringstips Förvaras torrt och skyddat från UV-strålar.
VÅRT ENGAGEMANG
Garanti: 2 År
ANDRA HAR OCKSÅ KÖPT

Vi föreslår även

ANDRA KUNDER HAR OCKSÅ TITTAT PÅ
DINA OMDÖMEN
PRODUCTREVIEWSSTAFFTITLE