Beställ dina julklappar innan den 10/12 för leverans innan julafton! Notera att endast du som beställare kan hämta ut ditt paket.

Bekvämt gångläge.

Referens : 8531329

SKIDSKO SALOM QUEST ACCESS 70W

För avancerade kvinnliga All Mountain-åkare som är ute efter mjuka och sköna skidskor. Läge för åkning/gång för att du ska känna dig säker till fots och garanterar hög precision när du åker skidor.

Tyvärr är denna produkt slut på lagret

TEKNISK INFORMATION

BACKBONE

Magnesiumbit som håller den övre delen av skaftremmen samman med skalet, som förbättrar frånstudsen i utgången från svängar och gör det lättare att svänga – med progressiv men kraftfull flex fram.

HIKE & RIDE-TEKNIK

Patenterat system som förenar frigörning av backbone och särskild V-form i bakre delen av skalet. Du kan öppna ordentligt baktill i gångläget (öppen Backbone) och få en riktig slalomflex i backen (låst Backbone) eftersom bakdelen på Backbone anpassas perfekt efter skalets nederdel i V-form.

Justera spännena

Två mikrometerspännen i aluminiumblandning och kardborrspänne.
Lätta att anpassa utan verktyg efter benets form, genom att vrida och flytta fästet i sidled.

Passform

Bred passform ger komfort och värme för kvinnor som vill åka överallt. Anatomiskt, lägre skaft för att passa kvinnovader ger högre komfort. Stöd för kvinnors hälar.

Vad är flex?

Flex-skalan används av tillverkarna för att ge en indikation om skidskons styvhet. Siffran indikerar hela konstruktionens styvhet: ju högre tal, desto styvare yttersko.
Man anser att flex på 60 passar bra för skidåkare på medel- till avancerad nivå.
Flex på 65-75 passar för avancerad nivå. Högre tal passar för elitåkare. Åkare med stor kroppshydda kan gå upp en nivå.

Hur provar man en skidsko?

När foten är i skidskon ska spännena stängas på mellanläget. Kan du spänna hårdare? Det betyder att skidskons volym inte passar för dig. Med skidskon stängd böjer du dig ordentligt tre gånger och lutar dig hårt mot skenbenen (sätt händerna på knäna) för att verkligen få bak hälen i skon. Stå rak: tårna ska kunna nudda änden av skalet. När du böjer dig ska foten dras tillbaka så att du inte längre känner änden med tån.

Se fler Se färre

MATERIAL OCH RÅD

Förvaringstips Låt skorna torka innan de ställs undan. Det bästa är att förvara dem i ett fodral med stängda spännen i rumstemperatur.
Begränsad användning: Torka inte på ett element.

VÅRT ENGAGEMANG

Garanti: 2 År

DINA OMDÖMEN

PRODUCTREVIEWSSTAFFTITLE