Referens : 8399370
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
MEN'S SKI BOOTS ADVANCED SKIERS

Skidpjäxa XPRO 130 Herr SALOMON

SALOMON
Decathlon
För väldigt duktiga skidåkare som vill ha prestanda i likhet med en löparsko och komfort med Xpro Pjäxan Xpro 130 är den med allra högst prestanda i sortimentet, med en bakkappa som inspirerats av modellen för världsmästerskap, och en underdel i polyamid för optimal kraftöverföring.

Produktens fördelar

Styvhet Flex 130 gör Xpro till den styvaste i sortimentet.Justerbar flex och bakkappa
Lätt att ta på/av sig -
Värme Bra värmeisolering för foten.
Justerbara 4 microspännen i 3D-aluminium

Teknisk information

Justering av spännena

4 microspännen i aluminium och 2 spännen, 3 positioner över skenbenet för att passa till alla vader.Power Strap i elitmodell för att enkelt men kraftfullt spänna övre delen av manschetten.Otroligt bra kraftöverföring och fråntryck.

Passform

Smal passform.Innerskon My custom fit 3D är förformad för att omsluta foten väl och sitta stadigt.

Vad är flex?

Flex-skalan anger pjäxans styvhet. Numret indikerar hela konstruktionens styvhet, ju högre nummer desto hårdare är skalet. Man anser att flex på 60 passar bra för skidåkare på medel- och avancerad nivå. Flex 65 - 75 passar för avancerad nivå. Över 90 passar för elitåkare. De med stor kroppshydda kan gå upp en nivå.

Hur provar man ut en skidpjäxa?

När foten är i pjäxan ska spännena stängas på mellanreglaget. Om du måste spänna hårdare betyder det att pjäxans volym inte passar dig. När du stängt pjäxan ska du göra 3 ordentliga böjningar och trycka ordentligt på skenbenet (lägg händerna över knät för att hjälpa till), för att skjuta bak hälen i pjäxan. När du står rakt ska du kunna snudda skalet, när du böjer dig dras foten tillbaka och du känner inte änden.

Enkel påtagning av pjäxorna

Det vanligaste är att dra pjäxans plös framåt när vi tar på dem.Det enklaste är faktiskt att dra plösen framåt och UTÅT från foten, för att effektivt öppna pjäxans skal.

Se mer Se mindre

Material och råd

Skötselråd: Torka på torr och välventilerad plats.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen