Varm och vändbar: 2 i 1!

Skidjacka WARM REVERSE Junior

För skid- eller snowboardåkaren som vill ha en vändbar jacka för två olika stilar! Att byta stil är en barnlek med denna vändbara skidjacka som erbjuder två olika stilar. Perfekt i kallt väder tack vare den varma vadderade stoppningen.

Färg : Tomatröd / Koboltblå

Tyvärr är denna produkt slut på lagret

Referens : 8370541
TEKNISK INFORMATION
Värmeisolering i vadd Isolering som håller lagom temperatur, varken för varm eller kall.För att hålla en jämn kroppstemperatur anpassar sig plagget efter kroppens rörelser och vädret. Wed'ze använder en syntetstoppning för att hålla kroppen varm.Denna syntetstoppning i polyester inkapslar mer eller mindre luft, beroende på fibrernas storlek.Ju tjockare syntetvadderingen är, desto mer luft innehåller den och isoleringseffekten blir effektiv.
Ytbehandling Ytbeläggningen är ett vattentätt material som placeras på insidan av yttertyget. Den förhindrar inträngning av vatten i plagget men låter ändå svett och fukt inifrån komma ut så det inte blir fuktigt på insidan under aktivitet. Håller dig torr och bekväm i pisten.
Liftkortsficka Med en liftkortsficka i ärmen.Med en liftkortsficka i ärmen för snabb hantering i liften.Liftkortsficka på den mönstrade sidan.
Översikt av miljöpåverkan Produktens påverkan på miljön har beräknats på hela livscykeln och utifrån olika indikatorer. En allmän värderingsskala ABCDE skapades för att göra det enklare att se vilka produkter som är mest miljövänliga, och jämföra dem med andra produkter inom samma kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar).
Decathlon är stolta att redovisa denna miljöinformation.
Förklarande video: https://www.youtube.com/watch?v=8t63KkRwn_8
VÅRT ENGAGEMANG
Så testas produkten Alla Wed'zes produkter är skapade, designade och konstruerade i Mont-Blanc-dalen. De testas sedan i användarförhållanden som är identiska med dem som du själv kommer att befinna dig (i snö, kyla, pudersnö, etc.) Konstruktionsteamen ser till att programmet för vilket produkten har utvecklats helt och hållet motsvarar dess användning i praktiken.
Garanti: 2 År
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
PRODUCTREVIEWSSTAFFTITLE