Varm och bekväm

Skidor, Snowboard Skidåkning - Skidjacka SLIDE 300 WARM Herr WED'ZE - Skidkläder
Skidor, Snowboard

Skidjacka SLIDE 300 WARM Herr WED'ZE

WED'ZE
För skid- eller snowboardåkaren som vill ha en skidjacka i dun för temperaturer mellan -1° och -13° C Skidjackan SLIDE 300 WARM är en uppskattad jacka för skid- och snowboardåkare som vill åka i väldigt kallt väder. Perfekt värmeisolering med dun.

Färg : Antracitgrå

Var god välj en storlek och färg på varan

var god välj storlek

Decathlon

tills 499kr - %

Från 499kr**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Click & Collect

Från Till

** Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
** Försäljning från till Så långt lagret räcker

Från så långt lagret räcker

*Reapris på

Från så långt lagret räcker

*Reapris på

* Från så långt lagret räcker
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
Beräknad leveransdag 05/06/2017
för denna produkt.

För lagerstatus i butik
ring butiken i Kungens Kurva 08-71 08 800
ring butiken i Barkarby 08-28 43 10
3 månaders öppet köp*
här kan du läsa mer om vår returpolicy .

Referens : 8371429
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
COMPONENTPRODUCTAVISCOLLABORATORTITLE
ANDRA DECATHLONKUNDER HAR KÖPT

Vi föreslår även

ANDRA KUNDER HAR ÄVEN TITTAT PÅ
PRODUKTENS FÖRDELAR
Brukstemperatur Ideal användartemperatur: -1°. Extrem användningstemperatur -13°
Värme 50 % ankfjädrar - 50 % ankdun.
Vattentäthet Vattenbortstötande tyg. Står emot lätt snöfall.
Enkelhet Snölås. Stängning nertill och i ärmsluten.
Fickor Två säkra handfickor. 1 liftkortsficka. 1 innerficka
Miljöpåverkan Betyg C - Jämförelse: varm jacka i herrmodell - teknisk information
PRODUKTINFORMATION
Modell
Athletic
Vattentäthet
Vattenavvisande
Färg
grå
Finns även i
gul och marinblå
TEKNISK INFORMATION
Rekommenderad temperatur: -1°. Den "rekommenderade" temperaturen motsvarar lagom temperatur för 75 % av alla utövare (neutral eller lite varm) 25 % av alla fryser lite grann, men utan att det är något allvarligt, och utan att produkten ej lämpar sig för användning.
Gränstemperatur: -13° Gränsvärdetemperaturen motsvarar den temperatur vid vilken produkten skall användas med försiktighet, eftersom den då anses vara lite kall för 2/3 av utövarna. Ändå är denna temperatur inget problem för 1/3 av alla användare, som inte har frusit alls (eller varit varma), då de är mindre känsliga för kyla, eller vet hur de ska hantera den, eller utövar de mer intensiv träning.
Innerfoder i dun eller fjädrar. Dun anses ofta som ett måste när det gäller värmeisolering då det ger otrolig värme och ändå är lättviktat. Dun anses ofta vara väldigt komprimerbart, lätt och varmt och det ger mycket god isolering samtidigt som det inte är tungt
Råd för rätt kroppstemperatur Perfekt för skidbacken. Vi råder dig att klä dig i 3 lager plagg för att hålla dig varm och torr. Principen är enkel: bär 3 lager olika textiler som har sina specifika egenskaper. Underplagget och tröjan ska hålla kvar värmen. Din jacka skyddar mot väder och vind. Alla 3 lager måste andas för att föra bort fukten.
Slitstark Vi är medvetna om att skid- och snowboardåkning är krävande.Vi är särskilt noggranna vid valet av material till våra produkter.
Liftkortsficka Praktisk ficka i ärmen så att du snabbt har tillgång till liftkortet utan att behöva ta ut det ur fickan.
Snölås i nederkant Snölås är ett skyddssystem som stängs med tryckknappar nertill på jackan. Det förhindrar att snö eller kall luft tränger in under åket eller om du ramlar.
Skötselråd Det bästa är att lämna in dunjackan på kemtvätt.Du kan även tvätta jackan i maskin och torktumla den om du följer vissa råd.Se här hur du gör om du vill tvätta jackan hemma: http://www.youtube.com/watch?v=xuH0hy_0hA0"
Översikt av miljöpåverkan Produktens påverkan på miljön har beräknats på hela livscykeln och utifrån olika indikatorer.
En allmän värderingsskala ABCDE skapades för att göra det enklare att se vilka produkter som är mest miljövänliga, och jämföra dem med andra produkter inom samma kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar). Decathlon visar denna miljöinformation på frivillig basis.
Decathlon är en frivillig deltagare i denna miljömärkning.Förklarande video: https://youtube/8t63KkRwn_8
sustainability.decathlon.com
MATERIAL OCH RÅD
Komposition
Annat foder
100.00% Polyamid
Huvudmaterial
100.00% Polyamid
Huvudfoder
100.00% Polyester
Stoppning
50.00% grå ankfjäder, 50.00% Ankdun
Skötselråd: Tvättas separat. Använd inte sköljmedel. Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat. För att underlätta rengöringen av produkten rekommenderar vi att du lämnar in den på kemtvätt..
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt innan förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.
VÅRT ENGAGEMANG
12 av våra Decathlon-kunder har medverkat i brukstesten i Tignes (Frankrike)Vill du medverka i Decathlons tester? Kontakta oss på wedze.com !
Så testas produkten Alla Wed'zes produkter är skapade, designade och konstruerade i Mont-Blanc-dalen. De testas sedan i användarförhållanden som är identiska med dem som du själv kommer att befinna dig (i snö, kyla, pudersnö, etc.) Konstruktionsteamen ser till att programmet för vilket produkten har utvecklats helt och hållet motsvarar dess användning i praktiken.
Garanti: 2 År