Referens : 8562578
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDUTRUSTNING SKIDÅKNING NYBÖRJARE TJEJ

JACKA FÖR SKIDÅKNING 580 WARM JUNIOR GRÅ/KORALLFÄRGAD WEDZE

WEDZE

Färg : Kolgrå / Korallrosa

Decathlon
Vårt team, bestående av föräldrar till unga skidåkare, har tagit fram denna 100 % vattentäta täckjacka för att hålla barnen riktigt varma under skidåkningen. Den har även ett snölås som anpassar sig automatiskt när jackan stängs och en huva som passar ovanpå hjälmen. Allt som behövs för att inte få in snö och kall luft!

Produktens fördelar

Värme Mycket varm. Vaddfoder på 200 g/m² och Ball fiber-foder. Ruggat foder. Snölås.
Vattentäthet Mycket god: membran 5000 mm. 100% vattentäta sömmar. För att ha över hjälmen.
Andningsförmåga Material som andas för att underlätta svettavledning.
Enkelhet Automatiskt snölås som förhindrar att snö och luft tränger in.
Fickor Fyra fickor varav en liftkortsficka och en säker innerficka.
Anpassning Etikett i fodret för barnets namn.

Teknisk information

Värmeisolering med vaddbollar

Garanterad värmeisolering med den särskilda stoppningen Ball Fiber. Små mjuka vaddbollar gör jackan häpnadsväckande lik en dunjacka. Materialet är inte lika lätt och komprimerbart som dun, men perfekt för barnen: Den är varm och skön och lika lätt att sköta som en vanlig jacka.

Ytbehandling

Ytbeläggningen är ett vattentätt material som placeras på insidan av jackans yttertyg. Den hindrar att vatten tränger in i plagget, men låter ändå svett och fukt inifrån komma ut, så att det inte blir fuktigt på insidan under aktivitet. På så sätt hålls barnen varma och bekväma i pisten.

100 % vattentäta sömmar.

Utöver det vattentäta tyget har vi förstärkt vattentätheten på skidjackan med vattentäta sömmar. Vattentäta band är tejpade över plaggets alla sömmar på insidan, för att göra jackan helt vattentät.

Huva anpassad för att bäras över hjälmen

Vi har försett den här skidjackan med en huva som kan användas ovanpå skidhjälmen. Systemet gör att barnet skyddas från snö och kall luft som inte längre kan komma in i nacken. Framsidans elastiska lycra-material gör att huvan kan fästas runt hjälmens kant. Den följer huvudets rörelser utan att vara i vägen samtidigt som jackans höga krage skyddar ansiktet.

Snölås i nederkant

Snölåset är placerat i midjan. Det stänger sig automatiskt när barnet stänger jackan. Det förhindrar att snö eller kall luft tränger in under åket eller vid ett eventuellt fall.

Liftkortsficka

Praktisk liftkortsficka. Med en liftkortsficka i ärmen för att snabbt komma in i liften.

Märkning

Högst upp på fodret bak sitter en etikett där barnets namn kan skrivas in. Ett bra sätt för att enkelt hitta plagget i skidskolan, på dagis eller i skolan.

Hur ska barnen vara klädda för att hålla sig varma i pisten?

För att hålla dig varm och torr råder vi dig att klä dig i 3 lager:det innersta lagret håller dig torr. Det isolerande, mellersta lagret behåller värmen. Det yttre lagret skyddar mot väder och vind.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stoppning
100% Polyester
Huvudmaterial
100% Polyester
Huvudfoder
100% Polyester
Annat foder
100% Polyamid
Detalj
82% Polyester, 18% Elastan
Beläggning
100% Polyuretan
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat. Använd inte sköljmedel.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets vattentäthet. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla Wedzes produkter är skapade, designade och konstruerade i Mont-Blanc-dalen. De testas sedan i användarförhållanden som är identiska med dem som du själv kan befinna dig i (snö, kyla, pudersnö, etc.) Konstruktionsteamen ser till att programmet för vilket produkten har utvecklats helt och hållet motsvarar dess användning i praktiken.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen