Referens : 8503381
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDUTRUSTNING SKIDÅKNING NYBÖRJARE BARN

SKIDJACKA VARM VATTENTÄT 100 JUNIOR BLÅ WEDZE

WEDZE
4/5
4/5

Färg : Mörk kobaltblå / Koboltblå

Decathlon
Vårt team av föräldrar har tagit fram denna jacka för barn som håller på att lära sig åka skidor. Perfekt för att hålla sig varm och torr under de första åken. Vattentät och varm skidjacka med huva. Den är perfekt när man lär sig åka skidor.

Produktens fördelar

Värme Vaddfoder 150 g/m². Fleecefoder för maximal värme och mjukhet.
Vattentäthet God: ytbeläggning 5 000 mm. Ej vattentäta sömmar. Huva.
Andningsförmåga Material som andas för att underlätta svettavledning.
Fickor 3 fickor varav 1 liftkortsficka.
Anpassning Etikett i fodret för barnets namn.
Ekotillverkning Plagget är tillverkat i 67 % återvunnet material.

Teknisk information

Värmeisolerande vaddering

Isolering som håller lagom temperatur, varken för varm eller kall. För att hålla en jämn kroppstemperatur anpassar sig plagget efter kroppens rörelser och vädret. Wedze använder en syntetstoppning för att hålla kroppen varm. Denna syntetstoppning i polyester inkapslar mer eller mindre luft, beroende på fibrernas storlek. Ju tjockare syntetvadderingen är, desto mer luft innehåller den och isoleringseffekten blir effektiv.

Ytbehandling

Ytbeläggningen är ett vattentätt material som placeras på insidan av jackans yttertyg. Den hindrar att vatten tränger in i plagget, men låter ändå svett och fukt inifrån komma ut, så att det inte blir fuktigt på insidan under aktivitet. På så sätt hålls barnen varma och bekväma i pisten.

Liftkortsficka

Praktisk liftkortsficka. Med en liftkortsficka i ärmen för att snabbt komma in i liften.

Märkning

Högst upp på fodret sitter en etikett där barnets namn kan skrivas in. Ett bra sätt för att enkelt hitta plagget i skidskolan, på dagis eller i skolan.

Hur ska barnen vara klädda för att hålla sig varma i pisten?

För att hålla dig varm och torr råder vi dig att klä dig i 3 lager: det innersta lagret håller dig torr. Det isolerande, mellersta lagret behåller värmen. Det yttre lagret skyddar mot väder och vind.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stoppning
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Huvudmaterial
100% Polyester
Beläggning
100% Polyuretan
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas innan användning. Ej kemtvätt. Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat. Använd inte sköljmedel.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det kan skada tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla produkter från Wedze har testats i de förhållanden för vilka de är konstruerade: det vill säga i snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen