Varm och lätt

Skidor, Snowboard Skidåkning - Skidjacka FREE 300 Dam WED'ZE - Skidkläder
Skidor, Snowboard

Skidjacka FREE 300 Dam Lila WED'ZE

WED'ZE
För skid- och snowboardåkare som vill ha en varm och lätt jacka Lätt och bekväm jacka i en smidig modell. Ett perfekt skydd.

Färg : Neonkorallrosa / Mörk plammonlila / Lilagrå

Var god välj en storlek och färg på varan

var god välj storlek

Decathlon

tills 399kr - %

Från 399kr**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Click & Collect

Från Till

** Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
** Försäljning från till Så långt lagret räcker

Från så långt lagret räcker

*Reapris på

Från så långt lagret räcker

*Reapris på

* Från så långt lagret räcker
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
Beräknad leveransdag
för denna produkt.

För lagerstatus i butik
ring butiken i Kungens Kurva 08-71 08 800
ring butiken i Barkarby 08-28 43 10
3 månaders öppet köp*
här kan du läsa mer om vår returpolicy .

Referens : 8371063
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
COMPONENTPRODUCTAVISCOLLABORATORTITLE
ANDRA DECATHLONKUNDER HAR KÖPT

Vi föreslår även

ANDRA KUNDER HAR ÄVEN TITTAT PÅ
PRODUKTENS FÖRDELAR
Värme Vaddering 150 g/m² (bröstet), 60 g/(ärmarna). Passar för -5 till -10°C.
Vattentäthet Ytbeläggning 2000 mm
Justerbar huva
Snölås
Fickor 5 fickor: 2 handfickor, 1 för liftkort, 1 innerficka och 1 för skidglasögon
Andningsförmåga Material som andas för att underlätta svettavledning.
PRODUKTINFORMATION
Modell
Regular
Vattentät
Vattentät
Storlekar
XS till XL
TEKNISK INFORMATION
Vattentät Jackan FREE 300 är gjord för att kunna hålla minst en halv dag i snöfall (cirka 4 h).
Materialet och sömmarna blockerar genomsläpp av vatten och gör att jackan klarar både regn, snö och vind. För att kontrollera jackans vattentäthet har vi låtit den genomgå tester i en specialdusch, som simulerar alla typer av väder du kan stöta på i pisten
Tygets vattenavstötande förmåga Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Jackan har behandlats så att den skyddar dig i alla väder. Detta är ytterligare en teknisk lösning så att du ska kunna hålla dig torr så länge som möjligt under dagen. Man måste upprepa denna behandling regelbundet, med hjälp av produkter som säljs i våra butiker. Detta för att bibehålla dess effekt.
Ytbehandling Ytbeläggningen är ett vattentätt "material" som placeras på insidan av yttertyget. Den förhindrar inträngning av vatten i plagget men låter ändå svett och fukt inifrån komma ut så det inte blir fuktigt på insidan under aktivitet. Detta för att du ska hålla dig torr under hela aktiviteten
Värmeisolerande vaddfoder För att hålla rätt kroppstemperatur under skidåkningen måste kläderna anpassas efter kroppens temperatur och väderleken. Vi använder vaddstoppning för att isolera värmen. Vadden är av syntetiskt material med polyesterbas som lagrar mer eller mindre luft beroende på storleken på fibrerna. Det finns teknisk vaddering med silikon som har olika egenskaper (värme, lätthet, töjbarhet)
Värmeisolerande Finishen på ärmarna ger en bättre lufttäthet och förhindrar snö eller kall vind att komma in i jackan.
Dessutom, eftersom kyla är irriterande, har Wedze en inbyggd mjuk halsduk/polokrage som skyddar ditt ansikte, haka och hals mot vind
Råd för rätt kroppstemperatur Vi råder dig att använda 3 lager plagg. Principen är enkel: bär 3 lager olika textiler som vart och ett har sin specifika funktion. Underplagget och tröjan ska hålla kvar värmen. Din jacka skyddar mot väder och vind. Alla 3 lager måste andas för att föra bort fukten.
Andningsförmåga Plagget för bort fukten om bildas på huden mot utsidan så att du håller dig torr. För att veta om ett material har bra andningsförmåga gör man ett test på dess förmåga att stå emot avdunstning, kallat RET (standardtest ISO 11092). Ju lägre RET-värdet är, desto mer andas tyget. Wedze använder material och tekniska lösningar (blixtlås, luftning, mesh) som begränsar kondens på insidan av plagget. RET-värdet på jackan: 12
Vindjacka Tyget skyddar mot vind tack vare en ytbeläggning eller ett membran på insidan. Ett vindskyddande plagg gör att du inte kyls ner i pisten eller i liften.
Slitstark Jackan är utformad med tanke på hur krävande vintersport är. Vi är särskilt noggranna vid valet av material till våra produkter.
Liftkortsficka Med en liftkortsficka i ärmen.
Skötselråd För att jackan ska hålla länge, ger vi dig här några råd: Maskintvätt 30°. Program för syntettvätt. Vänd produkten ut och in. Använd en liten mängd tvättmedel. Inget mjukmedel. Vrid gärna ur plagget för hand. Låt torka på en galge på en varm och luftig plats. Ej kemtvätt. Lägg inte över ett element. Utsidan kan återimpregneras med hjälp av en impregneringsspray för kläder. Läs tvättråden.
MATERIAL OCH RÅD
Komposition
Detalj
100.00% Polyester
Foder
100.00% Polyester
Huvudmaterial
100.00% Polyamid
Stoppning
100.00% Polyester
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas separat. Tvättas med blixtlåset stängt.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej torktumling
Ej strykning
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt innan förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.
VÅRT ENGAGEMANG
12 av våra Decathlon-kunder har medverkat i brukstesten i Tignes (Frankrike) . Vill du medverka i Decathlons tester? Kontakta oss på wedze.com!
Så testas produkten Alla Wed'zes produkter är skapade, designade och konstruerade i Mont-Blanc-dalen. De testas sedan i användarförhållanden som är identiska med dem som du själv kommer att befinna dig (i snö, kyla, pudersnö, etc.) Konstruktionsteamen ser till att programmet för vilket produkten har utvecklats helt och hållet motsvarar dess användning i praktiken.
Garanti: 2 År