Referens : 8371149
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
NO_NAME_FOUND

SKIDHANDSKE WARM FIT VUXEN BLÅ WEDZE

WEDZE
4.2/5
4.2/5
Decathlon
Tunna, lätta och mjuka handskar som tagits fram för skidåkaren som åker då och då. Handskar som är perfekta att ha med vid åkning en vårdag. WARM FIT-handskarna ger lagom värme för åkning i varmt väder.

Produktens fördelar

Värme Vadderad fyllning 100 g/m² och foder i syntetpäls.
Vattentäthet Handsken är inte vattentät. Vattenavvisande yttertyg.
Tålighet Ingen särskild förstärkning.
Justerbara Resårmuddar vid handleden.
Precision Ger bra fingerfärdighet.

Teknisk information

Materialets vattenavstötande förmåga

Alla handskmodeller från Wedze har en vattenavvisande behandling som gör så att tyget inte absorberar vatten, det glider istället av tygets yta. Det gör att tyget inte suger upp vatten, utan håller sig lätt och varmt. Materialet blir vattenavvisande genom behandling av den utvändiga ytan. För att förbli effektiv måste ytbehandlingen upprepas vid varannan till var tredje tvätt, med hjälp av särskilda produkter som finns i våra butiker.

VINDAVVISANDE

Alla Wedzes handskar är vindtäta. Visste du att vinden ökar nedkylningseffekten? När utomhustemperaturen är 0° med 20 km vind upplevs temperaturen som -10°. De vindtäta materialen minskar nerkylningseffekten från vinden och av hastigheten när du åker.

VAD BETYDER FINGERRÖRLIGHET?

Förmågan att röra fingrarna och handskas med olika saker. Fingerrörligheten har brukstestats för alla våra handskar och betygsatts på en skala från 1 till 5. När betyget är 5, kan man hantera föremål lika bra som när man inte bär handskar.
För att bedöma fingerrörligheten har vi testat förmågan att ta av och sätta på skidglasögonen, justera hakarna på pjäxorna och även öppna och stänga skidjackan.

Material och råd

Komposition
Foder
100% Polyester
Huvudmaterial
100% Polyester
Handflata
100% Polyester
Stoppning
100% Polyester
Manschett
97% Polyester, 3% Elastan
Beläggning
100% Polyuretan
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Låt produkten torka helt innan den läggs undan.

Vårt engagemang

12 av våra Decathlon-kunder har medverkat i brukstesten i Tignes (Frankrike). Vill du medverka i Decathlons tester? Kontakta oss på wedze.com!
Så testas produkten Wedzes handskar och vantar har testats i de användningsförhållanden de utformats för: snö, kyla och andra förhållanden som kan förekomma vid skidåkning. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen