Referens : 8494670
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDHANDSKAR JUNIOR

SKIDHANDSKAR 550 JUNIOR SVARTA WEDZE

WEDZE
3.9/5
3.9/5
Decathlon
De här handskarna har vårt team tagit fram för unga åkare som åker regelbundet. Tack vare de långa muddarna är de enkla att ta på och håller dem täta. Följsam och vattentät handske med långa muddar som lätt träs över jackärmen för att förhindra att kall luft eller snö tränger in.

Produktens fördelar

Värme Vadderat foder 150 g/m². Borstat foder och syntetpäls.
Vattentäthet Vattentätt membran och vattenavvisande yttertyg.
Tålighet Handflata i konstläder och silikonförstärkningar för bättre grepp.
Användarkomfort Lång mudd gör dem lätta att ta på.
Justerbara Justerbar åtdragningsrem med kardborrband och resår.

Teknisk information

Materialets vattenavstötande förmåga

Alla Wedze handskar och vantar har en vattenavvisande behandling som gör att tyget inte absorberar vatten, utan glider av tygets yta. Det gör att tyget inte suger upp vatten, utan håller sig lätt och varmt. Materialet blir vattenavvisande genom behandling av den utvändiga ytan. För att förbli effektiv måste ytbehandlingen upprepas vid varannan till var tredje tvätt, med hjälp av särskilda produkter som finns i våra butiker.

VATTENTÄTT MEMBRAN

Skidhandsken är försedd med ett vattentätt membran i form av en mycket tunn polymerfilm som sitter mellan fodret och den del av handsken som har kontakt med omgivningen. Membranet hindrar vatten från att tränga in och gör produkten vattentät. Dessutom har yttermaterialet fått en vattenavvisande behandling som hindrar att vatten absorberas. Endast handskar av gummi och liknande är täta. Vid extrema fuktförhållanden är en handske med membran begränsat vattentät.

VINDAVVISANDE

Alla Wedzes handskar och vantar är vindtäta. Visste du att vinden ökar nedkylningseffekten? När utomhustemperaturen är 0° med 20 km vind upplevs temperaturen som -10°. De vindtäta materialen minskar nerkylningseffekten från vinden och av hastigheten när du åker.

LÄTTA ATT TA PÅ

Ta på handskarna snabbt och effektivt genom att helt enkelt dra handledsremmen inåt med motsatt hand.

HANDLEDSREM

Ett elastiskt band kring handleden gör att du kan ta av handskarna, till exempel i liften, utan att riskera att tappa dem.

SKYDDAR MOT SNÖ

Den långa mudden gör att handsken enkelt dras över jackärmen, för att skapa ett effektivt skydd mot insläpp av snö och kall luft.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Huvudfoder
100% Polyester
Annat foder
100% Polyamid
Stoppning
100% Polyester
Handflata
100% Polyester
Detalj
2% Viskos, 83% Polyester, 14% Bomull
Beläggning
100% Silikon
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Låt produkten torka helt innan den läggs undan.

Vårt engagemang

Så testas produkten Wedzes handskar och vantar har testats i de användningsförhållanden de utformats för: snö, kyla och andra förhållanden som kan förekomma vid skidåkning. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen