Referens : 8562910
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDHANDSKAR VUXEN

UTFÖRSÅKNINGSHANDSKAR 500 VUXEN MARINBLÅ WEDZE

WEDZE
4.5/5
4.5/5

Färg : Midnattsblå / Marinblå

Decathlon
De här extremt varma handskarna har vårt team tagit fram för skidåkare som åker regelbundet. Mjuka, enkla att ta på och bekväma under dina dagar i skidbacken. Dessa skidhandskar är vattentäta, mjuka och varma och ger skidåkare komfort hela dagen lång. Handskens inre mudd förhindrar att snö eller kall luft kommer in.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Värme Vadd. fyllning (200 g/m² ovansida, 80 g/m² handflata) och syntetpälsfoder.Mudd.
Vattentäthet Vattentätt membran och vattenavvisande yttertyg.
Tålighet Handflata i polyuretan och förstärkning vid pekfingret.
Justerbara Resårband vid handleden.
Enkelhet Stor mudd som kan träs innanför eller utanför skidjackans ärm.

Teknisk information

Materialets vattenavstötande förmåga

Alla Wedze handskar och vantar har en vattenavvisande behandling som gör att tyget inte absorberar vatten, utan glider av tygets yta. Det gör att tyget inte suger upp vatten, utan håller sig lätt och varmt. Materialet blir vattenavvisande genom behandling av den utvändiga ytan. För att förbli effektiv måste ytbehandlingen upprepas vid varannan till var tredje tvätt, med hjälp av särskilda produkter som finns i våra butiker.

VATTENTÄTT MEMBRAN

Skidhandsken är försedd med ett vattentätt membran i form av en mycket tunn polymerfilm som sitter mellan fodret och den del av handsken som har kontakt med omgivningen. Membranet hindrar vatten från att tränga in och gör produkten vattentät. Dessutom har yttermaterialet fått en vattenavvisande behandling som hindrar att vatten absorberas. Endast handskar av gummi och liknande är täta. Vid extrema fuktförhållanden är en handske med membran begränsat vattentät.

VINDAVVISANDE

Alla Wedzes handskar och vantar är vindtäta. Visste du att vinden ökar nedkylningseffekten? När utomhustemperaturen är 0° med 20 km vind upplevs temperaturen som -10°. De vindtäta materialen minskar nedkylningseffekten från vinden och av hastigheten när du åker.

TÄTHET

Handskarna 500 har utrustats med en inre mudd. Den mjuka och behagliga mudden garanterar att det inte kommer in snö eller kall luft i handskarna när det blåser eller vid ett eventuellt fall. Ger ett extra lager värme.

LÄTTA ATT TA PÅ

Ta på handskarna snabbt och effektivt genom att helt enkelt dra handledsremmen inåt med motsatt hand.

Handledsrem

Ett resårband kring handleden gör att du kan ta av handskarna, tex. i liften, utan att riskera att tappa dem.

VAD BETYDER FINGERRÖRLIGHET?

Förmågan att röra fingrarna och handskas med olika saker. Fingerrörligheten har brukstestats för alla våra handskar och betygsatts på en skala från 1 till 5. När betyget är 5, kan man hantera föremål lika bra som när man inte bär handskar.
För att bedöma fingerrörligheten har vi testat förmågan att ta av och sätta på skidglasögonen, justera hakarna på pjäxorna och även öppna och stänga skidjackan.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Huvudfoder
100% Polyester
Handflata
100% Polyester
Stoppning
100% Polyester
Handled
100% Polyester
Detalj
2% Viskos, 83% Polyester, 14% Bomull
Beläggning
100% Polyuretan
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Låt produkten torka helt innan den läggs undan.

Vårt engagemang

Så testas produkten Wedzes handskar och vantar har testats i de användningsförhållanden de utformats för: snö, kyla och andra förhållanden som kan förekomma vid skidåkning. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen