Referens : 8604000
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDUTRUSTNING SKIDÅKNING EXPERT TJEJ

Skidbyxa varm vattentät PNF 900 junior vit WEDZE

WEDZE
3.3/5
3.3/5

Färg : Kritvit

Decathlon
Kör barnet redan om dig i backen? Vi har lagt all vår kunskap i denna byxa så att den ska följa med i barnets framsteg i backarna. Varm och vattentät byxa som andas och kan justeras i midjan och på längden, så att den passar alla barn. Den har även avtagbara hängslen

Produktens fördelar

Värme Vaddfoder 100 g/m². Foder i ruggat tyg som är mjukt och värmande.
Vattentäthet Mycket god: membran 8 000 mm. 100 % vattentäta sömmar. Damasker nedtill på benen
Justerbara Justerbara benslut och justerbar midja. Justerbara och avtagbara hängslen.
Andningsförmåga Membran för att underlätta fuktavledning.
Fickor 2 säkrade fickor.
Soliditet Förstärkta benslut.
Anpassning Etikett i fodret för barnets namn.

Teknisk information

Konceptet PULL'N FIT ZIP

Med det innovativa konceptet PULL'N FIT kan du enkelt justera benlängden på byxan så att den passar alla barn. Med det nya systemet PULL'N FIT är byxorna varken för långa eller för korta. Man behöver bara dra upp blixtlåsen för att korta dem.

Värmeisolerande vaddering

Isolering som håller lagom temperatur, varken för varm eller kall. För att hålla en jämn kroppstemperatur anpassar sig plagget efter kroppens rörelser och vädret. Wedze använder en syntetstoppning för att hålla kroppen varm. Denna syntetstoppning i polyester inkapslar mer eller mindre luft, beroende på fibrernas storlek. Ju tjockare syntetvadderingen är, desto mer luft innehåller den och isoleringseffekten blir effektiv.

Membran

Membranet är ett väldigt tunt material som placerats på insidan av yttertyget. Vattentät från utsidan mot snö och regn, men den leder bort svett från kroppen.

100 % vattentäta sömmar.

Utöver det vattentäta tyget har vi förstärkt vattentätheten på skidbyxan med vattentäta sömmar. Vattentäta band är tejpade över plaggets alla sömmar på insidan, för att göra byxan helt vattentät.

Slitstark

Plagget är utformat med tanke på hur krävande vintersport är. Vi är särskilt noggranna vid valet av material till våra produkter.

Märkning

Högst upp på fodret sitter en etikett där barnets namn kan skrivas in. Ett bra sätt att enkelt hitta plagget i skidskolan, på dagis eller i skolan.

Hur ska barnen vara klädda för att inte frysa om benen i pisten?

För att hålla benen torra och varma, klä dig i två lager: En underställsbyxa som för bort svett, tillsammans med en skidbyxa som värmer och skyddar mot väder och vind.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stoppning
100% Polyester
Huvudmaterial
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Beläggning
100% Polyuretan
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets membran. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla produkter från Wedze har testats i de förhållanden för vilka de är konstruerade: det vill säga i snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen