Referens : 8519019
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDUTRUSTNING SKIDÅKNING NYBÖRJARE TJEJ

SKIDBYXA PNF 500 JUNIOR BLÅ WEDZE

WEDZE
4.5/5
4.5/5

Färg : Skifferblå

Decathlon
Vårt team, som består av föräldrar till barn som åker skidor, har tagit fram denna skidbyxa som följer med i barnets framsteg i backen och även växer med barnet Varm och vattentät byxa med systemet PULL'N FIT för att enkelt justera byxbenens längd. Justerbar midja och avtagbara hängslen
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Värme Vaddfoder 100 g/m². Foder i ruggat tyg som är mjukt och värmande.
Vattentäthet God: ytbeläggning 5 000 mm, vattentäta sömmar bak. Damasker nedtill på benen.
Justerbara Justerbara benslut och justerbar midja. Justerbara och avtagbara hängslen.
Andningsförmåga Material som andas för att underlätta svettavledning.
Fickor 2 säkrade fickor.
Soliditet Förstärkta benslut.
Anpassning Etikett i fodret för barnets namn.

Teknisk information

Konceptet PULL'N FIT

Med det innovativa konceptet PULL'N FIT kan du enkelt justera benlängden på byxan så att den passar alla barn.

Värmeisolerande vaddering

Isolering som håller lagom temperatur, varken för varm eller kall. För att hålla en jämn kroppstemperatur anpassar sig plagget efter kroppens rörelser och vädret. Wedze använder en syntetstoppning för att hålla kroppen varm. Denna syntetstoppning i polyester inkapslar mer eller mindre luft, beroende på fibrernas storlek. Ju tjockare syntetvadderingen är, desto mer luft innehåller den och isoleringseffekten blir effektiv.

Ytbehandling

Ytbeläggningen är ett vattentätt material som placeras på insidan av yttertyget. Den förhindrar inträngning av vatten i plagget men låter ändå svett och fukt inifrån komma ut så det inte blir fuktigt på insidan under aktivitet. På så sätt hålls barnen varma och bekväma i pisten.

Vattentäta sömmar

Utöver det vattentäta tyget har byxan utrustats med vattentäta sömmar. Det rör sig om vattentäta band som fästs på sömmarnas insida så att vattnet inte kan tränga in. Dessa vattentäta sömmar är placerade på de områden som utsätts mest för snö. På denna byxa är det på baksidan över rumpan.

Slitstark

Välslipade skidor kan nöta på byxbenen eller skidjackans axelpartier. Wedze har därför försett plaggen med förstärkning över dessa zoner för att undvika att de skadas.

Märkning

Högst upp på fodret sitter en etikett där barnets namn kan skrivas in. Ett bra sätt att enkelt hitta plagget i skidskolan, på dagis eller i skolan.

Hur ska barnen vara klädda för att inte frysa om benen i pisten?

För att hålla benen torra och varma, klä dig i två lager: En underställsbyxa som för bort svett, tillsammans med en skidbyxa som värmer och skyddar mot väder och vind.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stoppning
100% Polyester
Huvudmaterial
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det kan skada tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla produkter från Wedze har testats i de förhållanden för vilka de är konstruerade: det vill säga i snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen