Referens : 8389575
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDUTRUSTNING SKIDÅKNING NYBÖRJARE DAM

SKIDBYXA DAM SKI-P 100 SVART WEDZE

WEDZE
2.8/5
2.8/5
Decathlon
tills 179kr -17%

Från

149kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från 11/08/2019 Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från 11/08/2019 så långt lagret räcker
  • Postombud (gratis över 399KR) Beräknat leveransdatum 05/11/2020 49kr
  • Hemleverans Beräknat leveransdatum 09/11/2020 149kr
179kr -%
Innan0krNu179kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
Dags för en skidvecka? Varm och vattentät byxa som klarar flera timmars skidåkning per dag för den som bara åker då och då. Perfekt för att prova på vintersport. Varm och vattenavvisande och skyddar mot väder och vind, så att du i lugn och ro kan åka skidor.

Produktens fördelar

Värme Varm och tjock och skyddar bra mot kyla och vind.
Vattentäthet Vattentäta sömmar bak som skyddar mot snö. Ytbeläggning (3 000 mm).
Andningsförmåga Materialet för ut fukt så att du håller dig torr.
Justerbara Kan dras åt i midjan eller bäras med skärp.
Rörelsefrihet Rak, klassisk skärning.
Soliditet Förstärkningar vid vristen för att undvika skärskador.

Teknisk information

Hur kan jag vara säker på att plagget skyddar mot oväder?

Byxan 50 är gjord i ett material och med en monteringsteknik som gör den helt vattentät, och som även begränsar vindens effekt så att du klarar både regn, snö och vind. För att säkerställa vattentätheten har byxan genomgått ett test i en specialdusch som återger alla sorters väder en skidåkare kan möta. Produktens vattentäthet har även testats i bruk, under flera dagars skidåkning i varierande väderlek.

Varför är byxan vattenavstötande?

Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Byxan 50 är gjord i vattenavstötande material som gör att den står emot oväder bättre. Det är en teknisk lösning som håller dig torr längre i skidpisterna. För att plagget ska vara fortsatt vattenavstötande måste dess ytbehandling upprepas regelbundet, med hjälp av särskilda produkter som finns tillgängliga i våra butiker.

Byxan är försedd med en ytbeläggning - vad är syftet med denna?

Den vattentäta ytbeläggningen skapas genom att ett särskilt material stryks på tygets insida. Den förhindrar inträngning av vatten i plagget men låter ändå svett och fukt inifrån komma ut så det inte blir fuktigt på insidan under aktivitet. Detta för att du ska hålla dig torr under hela aktiviteten.

Plagget "andas"

Med det menas förmågan att låta vattenånga som produceras av kroppen under träning föras ut till tygets utsida, så att huden hålls torr. För att veta om ett material har bra andningsförmåga gör man ett test på dess förmåga att stå emot avdunstning, kallat RET (standardtest ISO 11092). Ju lägre RET-värdet är, desto mer andas tyget. Wed'ze använder material och tekniska lösningar (blixtlås, luftning, mesh) som begränsar kondens på insidan av plagget. RET-värde byxan: under 12.

Vad är skillnaden mellan vattenavvisande och vattentät?

Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Byxorna från Wed'ze är gjorda i ett vattenavstötande material som förlänger vädertåligheten på plagget och förhindrar att vatten tränger in. Detta är ytterligare en teknisk lösning så att du ska kunna hålla dig torr så länge som möjligt under dagen. Man måste upprepa denna behandling regelbundet, med hjälp av produkter som säljs i våra butiker. Detta för att bibehålla dess effekt.

Hur håller skidbyxan mig varm?

Vi använder en syntetstoppning för att isolera värmen. Detta syntetmaterial är polyesterbaserat och kapslar in olika mycket luft beroende på fibrernas storlek. Det finns olika sorters vaddering, standard, teknisk, med silikon, som alla har olika egenskaper: värme, lätt vikt, elasticitet osv. All vaddering vi använder är tillverkad av återvunnet material, ofta plastflaskor.

Hur ska jag klä mig för att inte frysa om benen i backen?

För att hålla benen torra och varma, klä dig i 2 lager som andas, t.ex. 1 underställsbyxa eller 1 par tights tillsammans med 1 skidbyxa som skyddar mot väder och vind.

Vindskydd

Vinden ökar nedkylningseffekten? När utomhustemperaturen är 0° med 20 km vind upplevs temperaturen som -10°. Vindskyddande material minskar nedkylningseffekten som uppstår av vindhastighet och den hastighet som du uppnår när du åker.

Översikt av miljöpåverkan

Produktens miljöpåverkan beräknas på hela dess livscykel och med olika indikatorer. En ABCDE-märkning görs för att du genom att jämföra produkter av samma typ (T-shirts, byxor, ryggsäckar, osv.) enkelt ska kunna identifiera de produkter som är bäst för miljön.
Decathlon är en frivillig deltagare i denna miljömärkning.
För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100.00% Polyester
Foder
100.00% Polyester
Stoppning
100.00% Polyester
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvätta separat. Använd inte sköljmedel.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - strykfri
Tvättemperatur 30 °C - strykfri
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.

Vårt engagemang

12 Decathlon-kunder har medverkat i brukstesten i Tignes (Frankrike). Vill du medverka i Decathlons tester? Kontakta oss på wedze.com!
Så testas produkten Alla produkter från Wed'ze har testats i de förhållanden för vilka de är konstruerade: i snö, kyla och alla förhållanden som man kan möta när man åker skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen