Referens : 8650217
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
UTRUSTNING FÖR SIMNING

Långa simfenor TONIFINS blå/korall NABAIJI

NABAIJI
Decathlon
Vårt team har tagit fram de här långa simfenorna för vana simmare som vill träna musklerna på baksida lår och rumpa. Vill du träna upp baksida lår och rumpa? De här långa simfenorna är halvstyva och har en innovativ design med 38° lutning som gör att du tränar musklerna mer effektivt.

Produktens fördelar

Framåtdriv Förbättra kraften i simtagen med de långa simfenorna.
Styrketräning Bygg upp musklerna på låren och rumpan tack vare lutningen på 38°.

Teknisk information

Varför behövs simfenor?

Simfenorna är ett träningsredskap som hjälper dig att träna musklerna på underkroppen. När du tränar med simfenor så tränar du både kondition, magmuskler och underkropp (lår, rumpa, vader) samtidigt. Dessutom bränner du mer fett och kan tona kroppen mer effektivt.

Innovation från Decathlon

Många simmare använder simfenor för att träna benen. Klassiska simfenor tränar särskilt quadriceps men inte hamstringsmusklerna och rumpan.

För att komma åt de musklerna behöver du de här simfenorna, som är längre och har en vinkel på 38°. Det höjer motståndet när du rör benet uppåt och minskar ansträngningen när du rör benet nedåt.

Tester


Med hjälp av 150 tester kunde vi fastställa att detta förstärker träningen av hamstringsmusklerna med 19 % och av rumpan med 27 %*.
*jämfört med simfenorna Silifins

Längd på simfenorna

Simfenorna TONIFINS är långa.
- 36-37: 36,5 cm
- 38-39: 39 cm
- 40-41: 41,5 cm

Korta simfenor ger bra frekvens på bentagen och bra konditionsträning. Det blir en mycket naturlig rörelse i vattnet. Långa simfenor ger mjukare bentag för att träna musklerna ännu mer. De långa simfenorna TONIFINS tränar musklerna mer på djupet och mer riktat.

Styvhet på simfenorna

Simfenorna TONIFINS är halvstyva.
Om fenan är styvare blir det jobbigare för musklerna. Ju mjukare fena, desto effektivare och vidare bentag. Dina muskler kommer att anpassa sig, dvs. träna konditionen eller musklerna.

Fotficka på simfenorna

Simfenorna TONIFINS är öppna och har en hälrem.
Hälremmen ser till att simfenorna sitter på plats när du rör dig i vattnet. Den är en viktig del av simfenorna eftersom den gör att du kan få effektiva rörelser.
En simfena med hälrem gör att du kan röra ankeln mer fritt.
En simfena med fotficka ger istället stöd åt foten så att den kan behålla sin naturliga position. Simfenorna TONIFINS med hälrem ger bra stöd och mycket god rörelsefrihet.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Blad (för fena)
100% Styren etylen butadien styren (SEBS)
Sko (för fena)
100% Styren etylen butadien styren (SEBS)
Skötselråd: Skölj i rent vatten efter användning.
Förvaringstips Förvaras torrt.

Konceptionshistoria

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen