Referens : 8516302
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KLÄDER FÖR GYMNASTIK, BABY

Shorts Junior marinblå DOMYOS

DOMYOS
4.7/5
4.7/5
Decathlon
Shorts i basmodell som ger optimal rörelsefrihet. Baskläder för babygympa, i 100 % bomull. Mjukt och bekvämt för de minsta!

Produktens fördelar

Hjälper till att utveckla självständighet Töjbart tyg och resårmidja för att enkelt tas på.
Töjbar Följsamma och ger total rörelsefrihet.
Sitter väl Resårmidja för att enkelt tas på.

Teknisk information

Ett basplagg

Barnet behöver känna sig helt bekväm i sina rörelser. Välj mjuka bomullsplagg, en T-shirt och en jacka som är enkel att ta av, med shorts eller mjukisbyxor till. Shorts 100 är helt tillverkade i bomull och anpassade till babygympa, för barnets psykomotoriska utveckling, och framförallt massa skoj!

Töjbarhet

Barnen ger allt när de leker, så de ska kunna känna sig helt fria i sina rörelser. För att njuta av leken och utveckla sina psykomotoriska färdigheter, behövs bekväma och följsamma kläder. Shortsen 100 är helt följsamma och ger den rörelsefrihet barnet behöver. Barnet lär sig på ett lekfullt sätt i sin takt.

Mjukt

Innehåller 100 % bomull. När barnen känner sig bekväm i sina kläder kan de leka loss ordentligt! Shorts 100 är ett basplagg för babygympa.

Vad ska barnet ha för kläder på barngympan?

Domyos har plaggen ditt barn behöver. Målet är att barnet trivs i plaggen utan att behöva rätta till dem under leken. Dessa shorts är ett basplagg i barnets sportgarderob! Välj ett par bra gympaskor till för barnen som har spring i benen!

Har du hört talas om barngympa?

Barngympa är för barn i åldrarna 1-6 år, med en lekfull hinderbana som kan bestå av: tunnel, hinder, mjuka mattor, studsmatta, de klättrar, hoppas, lär sig balans och övar sina psykomotoriska färdigheter, Denna sport för de minsta kan utövas hemma eller tillsammans i klubb.

Fördelarna med barngympa

Utövar ditt barn barngympa? Visste du att dessa lekar främjar barnets psykomotoriska egenskaper. Genom olika lekar och redskap lär sig barnet balans, koordination och rörelser, och lär känna sin kropp och upptäcker nya möjligheter! Det är ett utmärkt sätt att få bra självkänsla.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Bomull
Skötselråd: Tvättas innan användning. Ej kemtvätt.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorium och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen