Referens : 8485452
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RIDSKOR

Shortchaps ridning 500 syntet vuxen svart FOUGANZA

FOUGANZA
4/5
4/5

Färg : SVART

Decathlon
Vårt hängiva team har tagit fram dessa snygga, funktionella och anpassningsbara shortchaps. Åtsittande, smidiga och slitstarka shortchaps 500. Passar perfekt ihop med jodhpurs 500 och ger stöveleffekt. Ger stöd åt benet och optimerar kontakten med hästen.

Produktens fördelar

Formar sig efter kroppen Finns i två olika längder. Med resår bak för bra passform för alla kroppstyper.
Tålighet Impregnerat syntetmaterial för ridning alla väder.
Grepp Ett tunt och tåligt material som ger bättre kontakt med hästen.

Teknisk information

Lättskött:

Det behövs ingen glycerintvål, inget fett och ingen skoputs: impregnerad mikrofiber är ett mycket lättskött material. Du kan rida i alla väder och behöver inte vara rädd för dåligt väder. Ta eventuellt ett litet tag med borsten för att få bort lera eller jord, och sedan ett tag med en fuktig svamp och dina shortchaps är snygga igen.

Kompletterar jodhpursen 500:

Shortchapsen 500 är mjuka, åtsittande och tåliga och passar perfekt ihop med jodhpursen i samma serie. Tillsammans utgör de en harmonisk helhet med stöveleffekt. Tack vare mittdelen fram och formen omsluter minichapsen jodhpursen och det ger en klädsel som passar lika bra på träning som på tävling.

Bästa passform:

Shortchaps som är som en andra hud: de ska sitta åt och omsluta ryttarens ben perfekt. Detta uppfyller shortchapsen 500. De finns i två skaftlängder och flera vadmått. Resåren gör att de sitter åt som en andra hud. Välj den som sitter åt, det ger bäst stöd. Det smidiga materialet och formen vid vaden ger också optimal passform.

Smidighet:

Shortchapsen 500 ger bra stöd men är ändå mycket smidiga. Materialet är impregnerad mikrofiber. Det omsluter benet och ger verklig rörelsefrihet. Rörligheten i fotleden hindras inte. Benets nedre del ligger stadigt mot hästen och du rider utan att hindras i rörelserna.

Dragtålighet:

Syntetmaterialet, impregnerad mikrofiber, gör att shortchapsen 500 klarar fukt och är slitstarka. För att ge ytterligare förstärkning är innersömmen vid blixtlåset sydd i sicksack. Det innebär att ryttaren kan välja shortchaps som sitter perfekt vid vaden. Tryckknapparna längst ned är enkla att knäppa och förstärker stängningen. Du är redo.

Snygga shortchaps:

Med infällningarna och kvalitetsmaterialet ser shortchapsen 500 vårdade ut och du kan utan problem bära dem på tävling. Resåren och det mjuka materialet gör att de sitter åt vid benet och formar vaden utan att trycka. Den här produkten är tillverkad i Europa och erbjuder många funktionella egenskaper, utan att kompromisser med utseendet. Kort sagt, du rider med stil!

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
60% Polyuretan, 40% Polyamid
Huvudfoder
50% Polyuretan, 50% Polyamid
Förvaringstips Förvaras torrt. Låt torka efter användning och undvik närhet till värmekälla (element, eld).

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen