Referens : 8730431
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
HERRSKOR- OCH STÖVLAR KAPPSEGLING

Seglarsko skinn herr Phenis TBS

TBS
Decathlon
Phenis seglarskor i skinn är framtagna för att användas sommartid på bryggor och vid segling. Phenis seglarskor är ett måste i TBS-sortimenten och garanterar optimalt fäste tack vare Technigrip-sulan.

Produktens fördelar

Fäste Optimalt fäste tack vare Technigrip-sulan

Teknisk information

Technigrip-teknologin

Technigrip®-teknologin garanterar att seglarskorna ger optimalt fäste på alla underlag. Greppet är ett resultat av ingående forskning kring sulans hårdhet. Ju styvare en sula är, desto sämre fäste har den – på samma sätt som däcken på en bil. Lösningen är alltså att hitta en optimal avvägning mellan sulans mjukhet och en viss utformning av den.

Testade av seglingsmästare

TBS seglarskor har testats ingående innan de börjar säljas. Dessutom hittar man Technigrip-lösningen hos många professionella seglare, som Michel Desjoyeaux och Ellen MacArthur, eller François Gabart, vinnare av Vendée Globe.

Erkänd kvalitet

För att garantera optimal kvalitet på seglarskorna har TBS valt fullkornsskinn. För att få sin toppenfinish är dessutom ovanlädret handsytt i Portugal

TBS, kunnande från Frankrike

Märket TBS föddes 1978 i Frankrike och har hämtat sitt namn från sitt ursprung inom sport (tennis, segling). TBS är i själva verket en akronym för Terre Battue Synthétique (syntetiskt grusunderlag). Tack vare sitt kunnande har märket kunnat etablera sig på outdoor- och seglingsmarknaden, med klassiska modeller som Globe och Brandy.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Så testas produkten Technigrip-teknologin har testats av TBS partners, bland annat Michel Desjoyeaux och François Gabart.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen