tills 69kr -%

Från

69kr

4.3/5

51 omdömen

42 personer rekommenderar denna produkt

Skriv ett omdöme Se alla omdömen
Sortera efter:

Lätt och smidig simplatta 4/5

Bekräftat omdöme

...kanonpris. Suger dock åt sig lite vatten, torkar långsamt...blött i träningsväskan.

Din åsikt har lagts till!
Var detta svar till hjälp? Anmäl inlägg

13/02/2017

Eriksson (Sverige)

Under 20 år

Perfekt 5/5

Bra kvalitet till kanonpris

Bekräftat omdöme

Bra simredskap för bra pris.

Din åsikt har lagts till!
Var detta svar till hjälp? Anmäl inlägg

27/07/2016

Jeanette (Sverige)

40-49 år

Great product! 5/5

Bekräftat omdöme

Great product, strong and does job great. Really good for building strength up in legs. Great quality.

Din åsikt har lagts till!
Var detta svar till hjälp? Anmäl inlägg

15/12/2020

Sophie (Storbritannien)

  • Använd sedan 2 till 8 veckor

Kickboard 2/5

Not the best quality, looks the part but a bit flimsy for an adult. Appears that it cannot take my weight.

Svar från Decathlon

Dear Jonathan,


Thank you for your feedback. We will forward it to our product manager to see if the design can be improved.

You may want to try different model from our range: https://www.decathlon.co.uk/swimming-pull-kick-black-id_8548119.html which is 2 in 1 pull buoy and kick board. Is not as big as the other model but much more rigid.

Please do not hesitate to return you current kick board to your local store or use the online procedure for full refund or exchange.

Once again apologies for any inconvenience caused.

Regards,


Kornel - Water Sports Commercial Leader

Din åsikt har lagts till!
2 användare av 2 hade hjälp av detta omdöme.
Var detta svar till hjälp? Anmäl inlägg

23/09/2019

Jonathan (Storbritannien)

40-49 år

  • Använd sedan 2 till 8 veckor

Great kickboard 5/5

Bekräftat omdöme

Teenage Son is a competitive swimmer so regularly uses kickboard and other kit. This is the 2nd one of these he has used and says they are great - this was a replacement for the first one which he had used for over a year.

Din åsikt har lagts till!
3 användare av 3 hade hjälp av detta omdöme.
Var detta svar till hjälp? Anmäl inlägg

18/03/2019

Joy (Storbritannien)

  • Använd sedan 2 till 8 veckor

Value for money 5/5

Bekräftat omdöme

Very nice son is happy value for money
Quick delivery

Din åsikt har lagts till!
3 användare av 3 hade hjälp av detta omdöme.
Var detta svar till hjälp? Anmäl inlägg

06/07/2018

Wadzanai (Storbritannien)

Under 20 år

  • Använd sedan 2 till 8 veckor

Large Swimming Kickboard - Pink Blue 5/5

Bekräftat omdöme

Perfect for my 10 year old daughter's training.

Din åsikt har lagts till!
2 användare av 2 hade hjälp av detta omdöme.
Var detta svar till hjälp? Anmäl inlägg

08/02/2017

Michelle (Storbritannien)

  • Använd sedan 2 till 8 veckor

large swimming kickboard 5/5

very simple but affective.

None

Bekräftat omdöme

Very good

Din åsikt har lagts till!
3 användare av 3 hade hjälp av detta omdöme.
Var detta svar till hjälp? Anmäl inlägg

15/11/2016

Kelly (Storbritannien)

30-39 år

  • Använd sedan 2 till 8 veckor

Pad 5/5

Bekräftat omdöme

I brought this for my husband for a kneeling pad. :-) works wonders for his knees. Not sure about in the water yet!!

Din åsikt har lagts till!
3 användare av 3 hade hjälp av detta omdöme.
Var detta svar till hjälp? Anmäl inlägg

04/04/2016

Anne-marie (Storbritannien)

40-49 år

First time buyer 5/5

Quality and speed of delivery

Bekräftat omdöme

First time buyer on recommendation. Will definitely use company again

Din åsikt har lagts till!
2 användare av 2 hade hjälp av detta omdöme.
Var detta svar till hjälp? Anmäl inlägg

04/04/2016

Gloria (Storbritannien)

Över 60 år

  • Använd sedan 2 till 8 veckor