Referens : 8558803
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TOM

SOVSÄCK 2-I-ETT SLEEPIN BED MH500 5 °C XL QUECHUA

QUECHUA
Decathlon
Bara att fälla ut och lägga sig att sova! Vår team har tagit fram denna utrymmesbesparande och snabba 2-i-1-lösning för bekväm sömn. Kompakt lösning: madrass med lufthål och 2-i-1-system. Madrass och täcke som kan sättas ihop. En sovsäck som inte kompromissar med komforten!

Produktens fördelar

Kompakthet
Mått: H 37 cm Ø 30 cm / Volym 26 L
Vikt 3,34 kg
Enkelhet En 2-i-1-lösning: madrass med integrerad sovsäck. Ingen pump behövs.
Komforttemperatur Komforttemperatur 5° C, lägsta temperatur 0 °C
Sovkvalitet 60 x 195 x 3, cm. Struktur m. lufthål som ger kompakt madrass med god sovkomfort
Kompatibilitet Alla Sleepin Bed-modeller kan kopplas ihop, på alla håll.
Reparation Reservdelar finns online eller i din Decathlon-verkstad.
Upptäck produkten i detalj
Upptäck produkten i detalj
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

ANVÄNDNINGSRÅD/BRUKSANVISNING

Vi rekommenderar att man rullar ut Sleepin Bed så snart man kommer till lägret. Öppna blixtlåset som håller madrassen hopvikt och lägg ut den platt. Låt sedan ventilen ”IN” vara öppen i 10 minuter innan uppblåsning. Resten blåser man upp manuellt. Madrassen är tillräckligt uppblåst när du sätter dig på den och får lite kontakt med marken. När madrassen är uppblåst drar du enkelt igen täckets blixtlås.

ANVÄNDNINGSRÅD/VIKA IHOP MADRASSEN

Öppna ventilen ”OUT” och öppna sedan blixtlåsen på båda sidor hela vägen ned. Vik ihop madrassen en gång, med täcket på insidan, och dra sedan igång blixtlåsen runt själva madrassen.
Rulla från huvudänden mot fotänden med jämnt tryck för att få ut all luft. Tips: använd knäna för att trycka på madrassen och få ut all luft.

Användningstemperatur

På alla våra sovsäckar anger vi den komforttemperatur som provats ut av ett oberoende laboratorium (AITEX) enligt EU-standard NF ISO 23537:2017.
Komforttemperaturen är den lägsta temperatur vid vilken en utsträckt användare över lag upplever värmebalans och inte är varm eller kall (definieras för en standardkvinna och under normala användningsförhållanden). Välj sovsäck utifrån denna.

Vilka är "gränsvärdena" för temperatur vid användning?

Begränsad temperatur: den lägsta temperatur vid vilken en hopkrupen användare över lag upplever värmebalans och inte är varm eller kall (definieras för en standardman och under normala användningsförhållanden).

Varför är min produkt grå inuti?

En sovsäck genererar inte värme, utan bevarar den värme kroppen avger. Är man utmattad och nedkyld och kryper ner i en kall och fuktig sovsäck så fryser man – hur bra den än är! Några tips: klä på dig lätt – ett lager räcker. Håll extremiteterna varma: mössa, vantar, strumpor, värmare, gnuggning. Använd en sovpåse för att få optimalt varmt och fräscht i sovsäcken.

Garanti/Service

Vi produktutvecklare älskar att själva hålla på med det vi gör och är angelägna om att våra produkter är hållbara. Därför utformar vi dem för att de ska kunna repareras.
Du hittar reservdelar via decathlon.se
Om du behöver hjälp kan du alltid be om hjälp i Decathlons verkstad.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Skum
100% Polyuretan
Stoppning
100% Polyester
Golvduk
50% Termoplastisk polyuretan, 50% Polyester
Innertyg
100% Polyester
Yttermaterial
100% Polyester
Skötselråd: Plantorkas.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvaras hopvikt på torr plats.
Begränsad användning: Ta ur madrassen innan tvätt.

Vårt engagemang

Så testas produkten Vi på Quechua har vår bas vid foten av Mont Blanc. Det är här våra team arbetar med att designa nya produkter.
Vi testar produkterna på fältet tillsammans med andra campare, för att vara säkra på att de är bekväma och slitstarka. Bretagne, Korsika ... Vi ger oss ut i så många olika sorters terräng som möjligt och i alla väder. Det blir många samtal som är mycket värdefulla för oss. Vi behöver er feedback för att skapa våra framtida produkter!
Garanti: 5 ÅR.
GÅR ATT REPARERA: madrassen och överdraget finns tillgängliga separat på decathlon.se

Omdömen

Personalens omdömen