Referens : 8572513
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SANDALER TJEJ

Vandringssandal MH100 junior 24-31 blå/rosa QUECHUA

QUECHUA
4.7/5
4.7/5
Decathlon
Våra produktutvecklare har tagit fram dessa MH100 juniorvandringssandaler för halvdagsvandringar i torrt och varmt väder längs enklare leder. Lätt och bekväm sandal för vandring sommartid.

Produktens fördelar

Grepp Gummisula med 3 mm räfflor.
Lätt att öppna/stänga Åtdragningssystem med två kardborrband som ger ett bra stöd.
Lättskött Maskintvätt 30 °C. Testad i 3 tvättar
Lätthet Väger bara 112 g i storlek 26-27
Vattentäthet Kan användas för kortare passager i vatten.
Tålighet Sula i EVA, ej avsedd för intensiv användning.

Teknisk information

Sulans fäste

Greppet från våra sulor har en kvalitetsmärkning.
För att få denna märkning genomgår skon laboratorieprover för att bedöma graden av grepp på olika underlag (slätt, ojämnt, torrt och fuktigt).
För att bekräfta provresultaten bedömer vi sedan våra sulors egenskaper på fältet, i bergstrakter, med hjälp av en testpanel med barn.

Utformade för att användas på naturstigar

Våra vandringssandaler är utformade för att användas på naturstigar. Vi väljer ut och testar verkligen materialen till sulorna för att de ska passa så bra som möjligt för vandring på ojämna stigar (som skogsstigar) eller mer belagda (som grusstigar vid kusten). Används skorna på väg (asfalt) kan sulan slitas ut snabbare.
Vi rekommenderar inte användning på bergsstigar med stora höjdskillnader.

Vårt miljöarbete

Vi måste alla agera för att bevara den natur som vi så gärna ger oss ut och vandrar i, och på Quechua strävar vi därför efter att minska miljöpåverkan från våra produkter.
Den här produkten är i nuläget inte ekodesignad, men vi arbetar kontinuerligt för att ta ett större ansvar med våra produkter, bland annat genom ekodesign och genom att göra produkterna reparerbara och mer slitstarka.

Material och råd

Komposition
Sula i
100% EVA
Ovandel i
50% Polyester, 50% EVA
Insida i
100% Polyester
Skötselråd: Tvättas skonsamt.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - strykfri
Tvättemperatur 30 °C - strykfri
Förvaringstips Låt sandalerna torka innan de stoppas undan för förvaring. Förvara torrt och skyddat mot UV-strålar.

Vårt engagemang

För att våra produkter ska motsvara dina förväntningar testar vi dem i bruk i bergsmiljö, under samma förhållanden som du upplever under dina vandringar.
Vår testingenjör Sarah tar hjälp av en testpanel med barn för att sätta produkterna på hårt prov i varje steg av utvecklingsprocessen.
Så testas produkten Vårt team har sin bas vid foten av Mont-Blanc i Haute-Savoie (Frankrike). Året runt tar vi fram snygga, enkla och tekniska produkter. Vi genomför hårda fälttester av produkterna eftersom vi är övertygade om att det endast är i verkliga situationer som vi kan förbättras.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen