Referens : 8400775
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd

SAHARA 2500 FI

Gjord för den erfarne fiskaren som fiskar med drag Sahara FI är en rulle med en kraftig frambroms som är väldigt stadig för sin prisklass.Passar lika bra för nybörjare som vana fiskare med sin kvalitet och prestanda.

Produktens fördelar

Soliditet Rulle med fot i XT-7 som är pålitlig, robust och lätt.
Åkkomfort Utrustad med 4 rullager skyddade med rostfritt stål + 1 nållager för smidighet.
Bromskraft Frambroms med en styrka på 9 kg.
Lätthet Väger endast 250 g.

Teknisk information

Egenskaper

-Vikt:250 g
- Rullager: 4+ 1 / Vevvarv: 73 cm
- Utväxling: 5,0:1
- Kapacitet: 18mm-290m / 20mm-240m / 25mm-160m
- Broms: 9 kg

Kugghjul HAGANE

Kugghjulen «HAGANE Drive Gear» är producerade med tekniken kallsmide från Shimano, utan någon extra sammansättning.Detta kombinerar mjukhet, kraft och lätthet och resultatet är en stark rulle.Klassiska kugghjul (som är smidda under högt tryck eller fabrikstillverkade) står inte emot tung last lika bra.

XShip

X-Ship är ett effektivt system.När kugghjulet placeras nära det storskaliga hjulets huvudaxeln, så överför handtaget mer kraft till rotorn.Kugghjulet stöds även av två rullager Shimano A-RB som stabiliserar rotorn och kugghjulets kuggväxlar.

Fot «G Free»

Teknologin «G Free Body» har utvecklats för att förflytta rullens tyngdpunkt mot spöt.För att utföra denna ändring har svängpunkten förflyttats 19 mm högre upp mot rullen.Genom att rullens tyngdpunkt förflyttats närmare användarens hand tillåter systemet «G Free Body» att minska tröttheten och ge bättre komfort under kast.

Spole ARC

En patentskyddad utformning med spole med V-kant som ger långa kast med precision tack vare en mindre kryssuppläggning. Spolen AR-C förhindrar knutbildning. Spolarna AR-C utrustade tidigare de flesta Shimano-rullarna.

Varispeed II

Systemet "VariSpeed II" är en förbättring av "Varispeed" som har två hastigheter för oscillationen som ger en perfekt rullning på spolen. Kasten blir på så sätt lättare och längre.

XT7

XT-7 är grundmaterialet i rullarna från Shimano. Materialet XT-7 är pålitligt, robust och lätt och används i standardmodeller och mer avancerade modeller av rullar.

Super Stopper II

När rullen är i position anti-retur, sätter systemet «Super Stopper II» in. Justeringen är mikrometrisk för ett optimalt mothugg vid feederfiske.

Kallsmidd aluminium

Kallsmidd aluminium används i vissa runda modeller av rullar och även i många spolar.Kallsmidda i ett stycke och väldigt tåliga.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen