Referens : 8383140
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RYGGSÄCK RESA 50 L OCH STÖRRE

Ryggsäck för vandring & resor 50 L TRAVEL 500 herr FORCLAZ

FORCLAZ
4.5/5
4.5/5
Decathlon
Den här ryggsäcken är framtagen av våra produktutvecklare som själva reser med ryggsäck för att du tryggt ska kunna ge dig ut på äventyr i flera veckor En ryggsäck som särskilt tagits fram och utvecklats för att passa backpackers, med stor integralöppning i ryggpartiet, fack som kan förses med hänglås och avtagbar axelremsväska.

Produktens fördelar

Tålighet Mycket stadig tack vare materialet och förstärkta sömmar.
10 års garanti.
Lätt att öppna/stänga Öppnas som en resväska för att man lättare ska komma åt och packa innehållet.
Bärkomfort Easy fit-system för optimal och automatisk inställning.
Vikt: 2,3 kg
Inbrottssäker För att ge bättre skydd har huvudfacket blixtlås som kan låsas med hänglås.
Flera fack Ryggsäck med många fack, avtagbar axelremsväska och skofack.
Innehåll Storlek: 50 L
Mått: 56 x 39 x 26 cm
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Hur bör jag packa ryggsäcken?

Packa sovsakerna längst ner. Packa tunga saker närmast ryggen (t.ex. tält, stormkök och mat). Kläder packas runt om. Liggunderlaget kan du lägga under topplocket och tältet kan fästas under ryggsäcken om det inte får plats inuti. Förvara regnjacka och fleecetröja lättillgängligt. I ytterfickorna kan du stoppa småsaker du kommer behöva under dagen (t.ex. solkräm, karta och solglasögon). Vätskesystemet stoppar du i det avsedda ryggfacket.

Systemet Easyfit

Med detta patenterade systemet kan du instinktivt justera din ryggsäck medan du har den på dig,: allt för att den ska bli så bekväm som möjligt att bära.

Hur ställer jag in ryggsäcken?

Till att börja med måste man lossa alla remmar (axelremmar, midja, toppstramare).
Ta sedan på dig ryggsäcken, sätt midjebältet ordentligt över höfterna (det ska omsluta höftbenet) och dra åt.
Dra sedan i Easy Fit-greppen så dras axelremspartiet åt om axlarna.
Slutligen är det bara att justera toppstramarna så att den sitter perfekt över ryggen.

Test utförda av vår Forsknings- och utvecklingsavdelning

Enkelt system: Det går 2,3 gånger fortare att ställa in ryggsäcken Easyfit och antalet gånger du behöver börja om = 0 med EasyFit-väskan. Det påverkar inte justeringskvalitén i jämförelse med en klassisk ryggsäck: I ett statistiskt Friedman-test ansågs EasyFit-väskan som klart mer bekväm och 6 gånger fler bra justeringar av ryggsäcken kunde konstateras.

Hur mäts väskornas volym?

Väskornas volym mäts enligt en standardmetod: vi fyller huvudfacket och alla mindre fack med små bollar. Sedan tömmer vi ut bollarna i en behållare med måttgradering som visar volymen i liter.
Den angivna vikten på tom ryggsäck är vikten på vårt provexemplar. Mindre variationer kan förekomma.

Betygssystem för att jämföra produkternas miljöpåverkan

Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill på detta sätt främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder. Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå.För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

10 års garanti

Garantin täcker fel på ryggsäcken, med undantag för normalt slitage och onormala användningsförhållanden. Denna speciella 10-års garanti gäller vid uppvisande av kvitto. Om produkten täcks av garantin får du den reparerad eller utbytt utan kostnad. Denna kommersiella garanti utesluter inte de lagliga garantier som gäller i landet.

Vikt och mått

Ryggsäcken är 56 cm hög, 40 cm bred och 26 cm djup.
Den väger cirka 2,3 kg.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Detalj
100% Polyamid
Rem
100% Polypropylen
Beläggning
100% Polyuretan
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara ryggsäcken torrt, med god luftväxling och mörkt.
Begränsad användning: Ej vattentät, tänk på att skydda packningen om det börjar regna.

Vårt engagemang

Alla våra ryggsäckar testas i bruk av representanter för målgruppen och under förhållanden som liknar de verkliga användarförhållandena. I våra Mission Tests sammanför vi produktchefen med personer som inte har någon koppling till Forclaz, för att testa, utvärdera och godkänna våra produkter. Denna produkt har gemensamt skapats av säljare från olika butiker som alla delar passionen för vandringsresor.
Så testas produkten Vi testar våra ryggsäckars slitstyrka och vattentäthet samt färgernas beständighet vid tvätt och UV-strålning. Testerna genomförs både i laboratorium och i bruk.
Ryggsäckens sammansättning och slitning över flera års tid testas genom att den packas med vikter och placeras på en docka som reproducerar snabba gångrörelser i tusentals cykler.
De olika delarna (tyger, spännen, remmar, skumplast och blixtlås) testas även separat, vilket gör att vi kan garantera våra ryggsäckars hållbarhet i 10 år.
Garanti: 10 År

Omdömen

Personalens omdömen