Referens : 8383599
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RYGGSÄCK NATURVANDRING, 10 TILL 30 L

Vandringsryggsäck NH500 30L QUECHUA

QUECHUA
4.4/5

Färg : MÖRKGRÅ

Decathlon
tills 399kr -%

Från

399kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
399kr %
Innan0krNu399kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
För fjällvandrare som vill ha en bekväm och praktisk ryggsäck. Mycket bekväm och väl utrustad för vandring med 5 olika fickor. En praktisk ryggsäck att ha med på alla dina utflykter i naturen. Integrerat regnöverdrag.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 299kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

PRODUKTENS FÖRDELAR

Innehåll Volym: 30 l / Vikt: 1 000 g. Mått: 48 cm 29 L 26 cm.
Bärkomfort Rygg och axelremmar i skum. Bröstrem och midjerem. Tumvilare.
Ventilation Rygg och axelremmar är luftiga och bekväma.
Flera fack Fickor: 3 yttre varav 1 med organizer, 1 inre, 2 i nät, 1 fack.
Nötningsbeständig 10 års garanti.

TEKNISK INFORMATION

Laboratorietest

Vi genomför laboratorietester av väskans delar såsom tyg, spännen, remmar, skummaterial och blixtlås. För ett tyg testas till exempel slittålighet, färgernas beständighet mot UV-strålning och tvätt samt vattentäthet. Sedan testas den fullständiga produkten för att se hur den håller över tid, genom att den packade ryggsäcken placeras på en docka som simulerar snabba gångrörelser upprepade tusentals gånger.

10 års garanti, teknisk partner

Forsknings och utvecklingscentret, Quechuas partner i utveckling och utvärdering av produkterna, har utfört tester som simulerar ryggsäckens slitage över tid. Testerna utförs på delar, sömmar och den färdiga produkten. Resultaten av dessa tester gör att Quechua kan garantera att ryggsäckarna håller i 10 år från och med det inköpsdatum som du hittar på ditt kvitto.

10 års garanti, villkor

Garantin täcker fel på ryggsäcken, med undantag för normalt slitage och onormala användningsförhållanden. Specialgarantin på 10 år gäller endast vid uppvisande av kassakvittot. Om produkten täcks av garantin får du den reparerad eller utbytt utan kostnad. Denna kommersiella garanti utesluter inte de lagliga garantier som gäller i landet.

Hur mäts ryggsäckens volym?

Väskornas volym mäts enligt en standardmetod: vi fyller huvudfacket och de mindre facken med små bollar. Sedan tömmer vi ut bollarna i en behållare med måttgradering som visar volymen i liter.

Hur ställer jag in ryggsäcken?

1 - Lossa alla remmar (axelremmar, midjerem och toppstramare). 2 - Ta på dig ryggsäcken. 3 - För ryggsäckar över 50 L ska midjeremmen placeras över höftbenen och dras åt. För mindre volym placeras den runt midjan. 4 - Dra åt axelremmarna. 5 - Justera slutligen toppstramarna så att det känns bekvämt.

Hur bör jag packa ryggsäcken?

Packa sovsakerna längst ner. Packa tunga saker närmast ryggen (tält, spritkök, mat). Kläder packas runt om. Liggunderlaget kan placeras under huvan och tältet fästas under ryggsäcken om det inte får plats inuti. Ha regn- och fleecejacka lättillgängligt. I fickorna kan du stoppa småsaker för dagen (solkräm, karta, glasögon). Vätskesystemet stoppar du i det avsedda ryggfacket.

Miljöpåverkan

Denna produkts miljöpåverkan är beräknad med hjälp av olika indikatorer över hela dess livscykel. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har som frivillig aktör valt att använda denna miljömärkning. För mer information, gå in på: http://sustainability.decathlon.com/

Se fler Se färre
Upptäck hur produkten är gjord

MATERIAL OCH RÅD

Komposition
Huvudmaterial
100.00% Polyester
Foder
100.00% Polyester
Detalj
100.00% Polyamid
Skötselråd: Handtvätt.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara ryggsäcken torrt.
Begränsad användning: Använd regnöverdraget om det börjar regna.

VÅRT ENGAGEMANG

Så testas produkten Alla våra väskor har testats i bruk av representanter för målgruppen och under sådana förhållanden som liknar de verkliga användarförhållandena. I våra Mission Tests deltar den produktansvarige tillsammans med personer utan koppling till Quechua för att testa, utvärdera och utveckla våra produkter.
Garanti: 10 År

DINA OMDÖMEN

PRODUCTREVIEWSSTAFFTITLE