Gratis leverans till våra tre butiker i Barkarby, Kungens Kurva och Uppsala!

30 L: enkel, lätt och kompakt med topplock.

/common/3Dpictures/a/4b1eb4f2-d8d3-4f4a-b9ab-f53833699241.zip/index.html
Referens : 8332414
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
Långfärdssporter

Vandringsryggsäck NH100 30L QUECHUA

QUECHUA
4.3/5
Decathlon
tills 149kr -34%

Från

99kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från 19/06/2019 Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från 19/06/2019 så långt lagret räcker
149kr %
Innan0krNu149kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
vandring i varierande miljöer: längs kustområden, på landsbygden, i skogen eller i fjällterräng som inte är alltför brant. En lätt, enkel och kompakt ryggsäck på 30 L som är mycket praktisk på kortare vandringsturer över en dag. Fördelar: försedd med topplock för att enkelt komma åt packningen.

PRODUKTENS FÖRDELAR

Innehåll Volym: 30 L / Vikt: 510 g / Mått: h 56 cm, b 26 cm, d 26 cm.
Bärkomfort Vadderad i rygg och axelremmar. Tumvilare.Bröstrem. Midjerem.
Ventilation Enkelt utformad rygg utan system för ventilering.
Flera fack Fack: 1 ytterficka, 1 toppfack och 2 nätfickor på sidorna.
Nötningsbeständig 10 års garanti.

TEKNISK INFORMATION

Laboratorietest

Vi genomför laboratorietester av väskans delar såsom tyg, spännen, remmar, skummaterial och blixtlås. För ett tyg testas till exempel slittålighet, färgernas beständighet mot UV-strålning och tvätt samt vattentäthet. Sedan testas den fullständiga produkten för att se hur den håller över tid, genom att den packade ryggsäcken placeras på en docka som simulerar snabba gångrörelser upprepade tusentals gånger.

10 års garanti, teknisk partner

Forsknings och utvecklingscentret, Quechuas partner i utveckling och utvärdering av produkterna, har utfört tester som simulerar ryggsäckens slitage över tid. Testerna utförs på delar, sömmar och den färdiga produkten. Resultaten av dessa tester gör att Quechua kan garantera att ryggsäckarna håller i 10 år från och med det inköpsdatum som du hittar på ditt kvitto.

10 års garanti, villkor

Garantin täcker fel på ryggsäcken, med undantag för normalt slitage och onormala användningsförhållanden. Specialgarantin på 10 år gäller endast vid uppvisande av kassakvittot. Om produkten täcks av garantin får du den reparerad eller utbytt utan kostnad. Denna kommersiella garanti utesluter inte de lagliga garantier som gäller i landet.

Hur mäts ryggsäckens volym?

Väskornas volym mäts enligt en standardmetod: vi fyller huvudfacket och de mindre facken med små bollar. Sedan tömmer vi ut bollarna i en behållare med måttgradering som visar volymen i liter.

Hur ställer jag in ryggsäcken?

1 - Lossa alla remmar (axelremmar, midjerem och toppstramare). 2 - Ta på dig ryggsäcken. 3 - För ryggsäckar över 50 L ska midjeremmen placeras över höftbenen och dras åt. För mindre volym placeras den runt midjan. 4 - Dra åt axelremmarna. 5 - Justera slutligen toppstramarna så att det känns bekvämt.

Hur bör jag packa ryggsäcken?

Packa sovsakerna längst ner. Packa tunga saker närmast ryggen (t.ex. tält, stormkök och mat). Kläder packas runt om. Liggunderlaget kan du lägga under topplocket och tältet kan fästas under ryggsäcken om det inte får plats inuti. Ha regn- och fleecejacka lättillgängligt. I ytterfickorna kan du stoppa småsaker du kommer behöva under dagen (t.ex. solkräm, karta och solglasögon). Vätskesystemet stoppar du i det avsedda ryggfacket.

Miljöpåverkan

Denna produkts miljöpåverkan är beräknad med hjälp av olika indikatorer över hela dess livscykel. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har som frivillig aktör valt att använda denna miljömärkning. För mer information, gå in på: http://sustainability.decathlon.com/

Se fler Se färre

MATERIAL OCH RÅD

Komposition
Huvudmaterial
100.00% Polyester
Foder
100.00% Polyester
Skötselråd: För att tyget ska behålla sina egenskaper (i synnerhet vattentätheten) rekommenderas att inte tvätta ryggsäcken i maskin, inte torktumla den, inte kemtvätta den och inte använda klorblekmedel. Stryk ej. Tvätta för hand med vatten och tvål och eventuellt en borste. Efter några års användning kan tygets vattenavstötande egenskaper förnyas med hjälp av en impregneringsspray.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara ryggsäcken torrt.
Begränsad användning: Ej vattentät, tänk på att skydda packningen om det börjar regna.

VÅRT ENGAGEMANG

Så testas produkten Alla modeller har testats i bruk av personer som representerar användarna, i förhållanden som liknar de verkliga användarförhållandena. Vi anser nämligen att det endast är i verkliga situationer som vi kan utveckla tekniken och designen hos våra produkter.
Garanti: 10 År

ANDRA KUNDER HAR OCKSÅ TITTAT PÅ

DINA OMDÖMEN

PRODUCTREVIEWSSTAFFTITLE