Referens : 8330978
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RYGGSÄCK & VANDRINGSSTAV JUNIOR

Vandringsryggsäck junior MH500 40 Liter Blå QUECHUA

QUECHUA
4.8/5
4.8/5
Decathlon
Våra produktutvecklare som själva vandrar har tagit fram denna 40-liters ryggsäck för dagsvandringar i torrt väder och längs mer krävande leder Bärsystemet är anpassat för barn och passar bra för flera dagars vandring. Hänger också gärna med på t.ex. sommarläger!

Produktens fördelar

Innehåll Volym: 43 liter. Mått: h 63 cm, b 29 cm, d 26 cm.
Bärkomfort Rygg och axelremmar med skumvaddering, anpassade för barn, med toppstramare.
Lätthet Vikt: 1 350 g.
Flera fack Fack: 1 inre, 2 yttre, 1 i midjeremmen. Stavhållare. Nätficka fram.
Nötningsbeständig Tåligt material med hög nötningshållfasthet vid rygg och nedtill.
10 års garanti

Teknisk information

Laboratorietest

Vi genomför laboratorietester av väskans delar såsom tyg, spännen, remmar, skummaterial, blixtlås osv. För tyger testas till exempel slittålighet, färgernas beständighet mot UV-strålning och tvätt samt vattentäthet. Sedan testas den fullständiga produkten för att se hur den håller över tid, genom att den packade ryggsäcken placeras på en docka som simulerar snabba gångrörelser upprepade tusentals gånger.

10 års garanti, teknisk partner

Garantin omfattar fel på ryggsäcken, förutom fabrikationsfel och normala förslitningsskador och vid onormala användningsförhållanden. Den här specialgarantin på 10 år gäller endast vid uppvisande av produkten tillsammans med kassakvittot. Om produkten omfattas av garantin repareras eller bytes den gratis. Garantin utesluter inte rådande konsumentlagar i olika länder.

Hur mäts väskornas volym?

Väskornas volym mäts enligt en standardmetod: vi fyller huvudfacket och de mindre facken med små bollar. Sedan tömmer vi ut bollarna i en behållare med måttgradering som visar volymen i liter.

Miljöpåverkan

Produktens miljöpåverkan beräknas för hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera vilka produkter som har minst miljöpåverkan när du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har på eget initiativ tagit fram denna bedömning av miljöpåverkan. För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Packningstips?

Packa sovsakerna längst ner. Tung packning (tält, kokplatta, mat) placerar du nära ryggen. Kläderna packas sedan runtom sakerna. Liggunderlaget kan du lägga under topplocket och tältet kan fästas under ryggsäcken om det inte får plats inuti. Förvara regnjacka och fleecetröja lättillgängligt. I ytterfickorna kan du stoppa småsaker du kommer behöva under dagen (t.ex. solkräm, karta och solglasögon). Lägg vätskesystem i det fack som är avsett för detta.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Skötselråd: Handtvätt.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara ryggsäcken torrt.
Begränsad användning: Ej vattentät, tänk på att skydda packningen om det börjar regna.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla våra ryggsäckar har testats i praktiken runt Mont Blanc-massivet, av representanter för målgruppen och under förhållanden som liknar dem de är avsedda att användas i.
Garanti: 10 År

Omdömen

Personalens omdömen