Referens : 8332432
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RYGGSÄCK & VANDRINGSSTAV JUNIOR

Vandringsryggsäck MH500 EASYFIT junior Röd QUECHUA

QUECHUA
2.7/5
2.7/5
Decathlon
Våra produktutvecklare som själva vandrar har tagit fram denna 50-liters ryggsäck för endags- eller flerdagarsvandringar längs mer krävande leder En ryggsäck på 50 l för juniorer, perfekt vid vandring eller camping under flera dagar. Med Easyfit-systemet är det mycket lätt att justera axelband och rygg.

Produktens fördelar

Innehåll Volym: 51 l/Vikt: 1 400 g/Mått: h 67 cm, L 28 cm, 26 cm.
Bärkomfort Rygg och axelremmar anpassad för juniorer. Bröstrem. Easyfit-system.
Ventilation Hålformat skummaterial i ryggen som låter luft cirkulera
Flera fack Fack: 1 inner- och 3 ytterfack, stavhållare, främre nät. Öppning även nedtill.
Nötningsbeständig Tåligt material med hög nötningshållfasthet vid rygg och nedtill.
10 ÅRS GARANTI

Teknisk information

HUR JUSTERAR JAG RYGGSÄCKEN?

Placera höjdreglaget i passande höjd och justera sedan ryggsäcken (jfr. När du har midjeremmen runt höften bör axelremmarna omsluta det främre axelpartiet. Toppstramarna (som ibland kan justeras på höjden) bör forma en 45° vinkel (de ska varken sitta vågrätt eller lodrätt). Ändra inställningarna och prova igen tills du är nöjd om ryggen känns för kort eller lång när du provar.
https://www.quechua.com/advice

Laboratorietest

Vi genomför laboratorietester av väskans delar såsom tyg, spännen, remmar, skummaterial och blixtlås. För ett tyg testas till exempel slittålighet, färgernas beständighet mot UV-strålning och tvätt samt vattentäthet. Sedan testas den fullständiga produkten för att se hur den håller över tid, genom att den packade ryggsäcken placeras på en docka som simulerar snabba gångrörelser upprepade tusentals gånger.

10 års garanti, teknisk partner

Forsknings och utvecklingscentret, Quechuas partner i utveckling och utvärdering av produkterna, har utfört tester som simulerar ryggsäckens slitage över tid. Testerna utförs på delar, sömmar och den färdiga produkten. Resultaten av dessa tester gör att Quechua kan garantera att ryggsäckarna håller i 10 år från och med det inköpsdatum som du hittar på ditt kvitto.

10 års garanti, villkor

Garantin täcker fel på ryggsäcken, med undantag för normalt slitage och onormala användningsförhållanden. Specialgarantin på 10 år gäller endast vid uppvisande av kassakvittot. Specialgarantin på 10 år gäller endast vid uppvisande av produkten tillsammans med kassakvittot. Denna kommersiella garanti utesluter inte de lagliga garantier som gäller i landet.

HUR MÄTER MAN RYGGSÄCKARS VOLYM?

Väskornas volym mäts enligt en standardmetod: vi fyller huvudfacket och de mindre facken med små bollar. Sedan tömmer vi ut bollarna i en behållare med måttgradering som visar volymen i liter.

Systemet Easyfit

Med EasyFit-systemet kan du instinktivt justera din ryggsäck medan du har den på dig: allt för att den ska bli så bekväm som möjligt att bära.

Hur justerar man ryggsäcken Easyfits remmar?

1 - Lossa alla remmar (axelremmar, midjerem och toppstramare). 2 - Ta på dig ryggsäcken. 3 - Sätt midjeremmen på höfterna och dra åt. 4 - Dra åt axelremmarna. 5 - Dra sedan i Easy Fit-handtagen så dras axelremspartiet åt om axlarna. 6 - Justera slutligen toppstramarna så att det känns bekvämt.

Test utförda av vår Forsknings- och utvecklingsavdelning

Enkelt system: tiden för inställningar är 2 till 3 gånger kortare med Easyfit-systemet, och antalen gånger du behöver gå tillbaka till föregående steg är 0 med Easyfit-väskan. Det påverkar inte justeringskvalitén i jämförelse med en klassisk ryggsäck: I ett statistiskt Friedman-test ansågs EasyFit-väskan som klart mer bekväm och 6 gånger fler bra justeringar av ryggsäcken kunde konstateras.

HUR PACKAR JAG RYGGSÄCKEN?

Packa sovsakerna längst ner. Packa tunga saker närmast ryggen (t.ex. tält, stormkök och mat). Kläder packas runt om. Liggunderlaget kan du lägga under topplocket och tältet kan fästas under ryggsäcken om det inte får plats inuti. Ha regn- och fleecejacka lättillgängligt. I ytterfickorna kan du stoppa småsaker du kommer behöva under dagen (t.ex. solkräm, karta och solglasögon). Vätskesystemet stoppar du i det avsedda ryggfacket.

VÅR MILJÖPLAN

Vi är väl medvetna om att det krävs handlingsplaner för att bevara vår natur, och Quechua arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan i utformningen av sina produkter.
Denna produkt hoppas vi i framtiden ska bli ekodesignad: vi fokuserar på eko-designade produkter som ska kunna repareras och hålla länge.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Yttertyg
100% Polyamid
Skötselråd: Handtvätt.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara ryggsäcken torrt.
Begränsad användning: Ej vattentät, tänk på att skydda packningen om det börjar regna.

Vårt engagemang

För att svara upp till våra kunders behov, så testas produkterna i bruk under vandring i bergstrakter, för de användningsområden som de är designade för.
Sarah är vår testingenjör för brukstester, och hon har låtit en grupp barn testa plagget, genom hela framställningsprocessen fram till det att de kan erbjudas för kunderna.
Så testas produkten Vårt team har sin bas vid foten av Mont-Blanc i Haute-Savoie (Frankrike). Året runt tar vi fram snygga, enkla och tekniska produkter. Vi genomför hårda fälttester av produkterna eftersom vi är övertygade om att det endast är i verkliga situationer som vi kan förbättras.
Garanti: 10 År

Omdömen

Personalens omdömen