Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8332432
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RYGGSÄCK & VANDRINGSSTAV JUNIOR

Vandringsryggsäck MH500 EASYFIT junior Röd QUECHUA

QUECHUA
2/5
Decathlon
tills 599kr -%

Från

599kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
599kr -%
Innan0krNu599kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
Våra produktutvecklare som själva vandrar har tagit fram denna 50-liters ryggsäck för endags- eller flerdagarsvandringar längs mer krävande leder En ryggsäck på 50 l för juniorer, perfekt vid vandring eller camping under flera dagar. Med Easyfit-systemet är det mycket lätt att justera axelband och rygg.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Innehåll Volym: 51 l/Vikt: 1 400 g/Mått: h 67 cm, L 28 cm, 26 cm.
Bärkomfort Rygg och axelremmar anpassad för juniorer. Bröstrem. Easyfit-system.
Ventilation Hålformat skummaterial i ryggen som låter luft cirkulera
Flera fack Fack: 1 inner- och 3 ytterfack, stavhållare, främre nät. Öppning även nedtill.
Nötningsbeständig Tåligt material med hög nötningshållfasthet vid rygg och nedtill.
10 års garanti

Teknisk information

Test i bruk

Alla våra ryggsäckar testas i bruk av representativa användare, i förhållanden som liknar de verkliga användarförhållandena. I våra Mission Tests deltar den produktansvarige tillsammans med personer utan koppling till Quechua för att testa, utvärdera och utveckla våra produkter.

Laboratorietest

Vi genomför laboratorietester av väskans delar såsom tyg, spännen, remmar, skummaterial och blixtlås. För ett tyg testas till exempel slittålighet, färgernas beständighet mot UV-strålning och tvätt samt vattentäthet. Sedan testas den fullständiga produkten för att se hur den håller över tid, genom att den packade ryggsäcken placeras på en docka som simulerar snabba gångrörelser upprepade tusentals gånger.

10 års garanti, teknisk partner

Forsknings och utvecklingscentret, Quechuas partner i utveckling och utvärdering av produkterna, har utfört tester som simulerar ryggsäckens slitage över tid. Testerna utförs på delar, sömmar och den färdiga produkten. Resultaten av dessa tester gör att Quechua kan garantera att ryggsäckarna håller i 10 år från och med det inköpsdatum som du hittar på ditt kvitto.

10 års garanti, villkor

Garantin täcker fel på ryggsäcken, med undantag för normalt slitage och onormala användningsförhållanden. Specialgarantin på 10 år gäller endast vid uppvisande av kassakvittot. Specialgarantin på 10 år gäller endast vid uppvisande av produkten tillsammans med kassakvittot. Denna kommersiella garanti utesluter inte de lagliga garantier som gäller i landet.

Hur mäts väskornas volym?

Väskornas volym mäts enligt en standardmetod: vi fyller huvudfacket och de mindre facken med små bollar. Sedan tömmer vi ut bollarna i en behållare med måttgradering som visar volymen i liter.

Systemet Easyfit

Med EasyFit-systemet kan du instinktivt justera din ryggsäck medan du har den på dig: allt för att den ska bli så bekväm som möjligt att bära.

Hur justerar man ryggsäcken Easyfits remmar?

1 - Lossa alla remmar (axelremmar, midjerem och toppstramare). 2 - Ta på dig ryggsäcken. 3 - Sätt midjeremmen på höfterna och dra åt. 4 - Dra åt axelremmarna. 5 - Dra sedan i Easy Fit-handtagen så dras axelremspartiet åt om axlarna. 6 - Justera slutligen toppstramarna så att det känns bekvämt.

Test utförda av vår Forsknings- och utvecklingsavdelning

Enkelt system: tiden för inställningar är 2 till 3 gånger kortare med Easyfit-systemet, och antalen gånger du behöver gå tillbaka till föregående steg är 0 med Easyfit-väskan. Det påverkar inte justeringskvalitén i jämförelse med en klassisk ryggsäck: I ett statistiskt Friedman-test ansågs EasyFit-väskan som klart mer bekväm och 6 gånger fler bra justeringar av ryggsäcken kunde konstateras.

Packningstips?

Packa sovsakerna längst ner. Packa tunga saker närmast ryggen (t.ex. tält, stormkök och mat). Kläder packas runt om. Liggunderlaget kan du lägga under topplocket och tältet kan fästas under ryggsäcken om det inte får plats inuti. Ha regn- och fleecejacka lättillgängligt. I ytterfickorna kan du stoppa småsaker du kommer behöva under dagen (t.ex. solkräm, karta och solglasögon). Vätskesystemet stoppar du i det avsedda ryggfacket.

Miljöpåverkan

Decathlon och Quechua har valt att informera om vandringsryggsäckars miljöpåverkan över hela livscykeln. Detta arbete följer på ett experiment utfört från och med juli 2011 i samarbete med Frankrikes miljöministerium. Betygen ABCDE delas ut i en jämförelse mellan endast Quechua-ryggsäckar. Detaljer om detta projekt och våra beräkningsmetoder finns tillgängliga på http://developpement-durable.decathlon.com/

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100.00% Polyester
Foder
100.00% Polyester
Yttertyg
100.00% Polyamid
Skötselråd: Handtvätt.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara ryggsäcken torrt.
Begränsad användning: Ej vattentät, tänk på att skydda packningen om det börjar regna.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla våra ryggsäckar har testats i praktiken runt Mont Blanc-massivet, av representanter för målgruppen och under förhållanden som liknar dem de är avsedda att användas i.
Garanti: 10 År

omdömen

Personalens Omdömen