Referens : 8407618
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RULLAR SPINNING CASTING 2000 - 3000

Rulle NEXAVE 2500 HGFE SHIMANO

SHIMANO
Decathlon
Gjord för den erfarne fiskaren som fiskar med drag Den nya Nexave FE är en förbättrad version av den uppskattade Nexave FD. Rullen med frambroms är optimal i sötvatten, och för lättare fiske med drag av tex. öring och havsabborre.

Produktens fördelar

Åkkomfort En väldigt smidig rulle för komfort under fisket.
Styrka Broms som är effektiv i kampen för sötvattenarter.

Teknisk information

Egenskaper

-Vevvarv:88 cm
- vikt: 255 g
- Innehåll: 290 m vid 18/100 -Broms:4 kg
- Utväxling: 6.2/1

NEXAVE

Den nya Nexave FE är en förbättrad version av den uppskattade Nexave FD. Rullen med frambroms är optimal i sötvatten, och för lättare fiske med drag av tex. öring, havsabborre, gädda eller gös. Passar även för tävlingsmete eller feederfiske.Med 3 rostfria rullager är den otroligt smidig, som är fallet hos alla Shimano-modeller. Bromsen kan justeras helt, och är utmärkt i kampen mot stora fiskar.

Spole ARC

En patentskyddad utformning med spole med V-kant som ger långa kast med precision tack vare en mindre kryssuppläggning. Spolen AR-C förhindrar knutbildning. Spolarna AR-C utrustade tidigare de flesta Shimano-rullarna.

Varispeed II

Systemet "VariSpeed II" är en förbättring av "Varispeed" som har två hastigheter för oscillationen som ger en perfekt rullning på spolen. Kasten blir på så sätt lättare och längre.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen