Referens : 8519811
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KAMOUFLERA SIG.

Rulle kamouflagenät WOODLAND tåligt grönt och brunt 50M X 1,75M SOLOGNAC

SOLOGNAC
Decathlon
Kamouflagenät som är rivtåligt och utformat för jägare som behöver smälta in i miljön. Grönt och brunt kamouflagenät (längd: 50 m x höjd: 1,75 m), smälter du effektivt in i omgivningen när du är på vaktjakt. Zoner i 3D för en effektiv kamouflering med vegetationen.

Produktens fördelar

Draghållfasthet Ripstop-tyg med tre trådar som gör nätet väldigt slitstarkt.
Tålighet Tåligt mot solljus,
Camouflage Zoner i 3D-teknik för att effektivt smälta in i olika miljöer.

Teknisk information

Ett av de tåligaste näten i vårt sortiment

När man reser ett gömsle med pinnar och nät är det viktigt att monteringen är stadig, oavsett om man jagar storvilt, småvilt eller ska naturfotografera.Värsta tänkbara scenario är ett nät som rivs sönder efter bara några användningstillfällen. Därför är tyget sammanfogat med tre ripstop-trådar som gör det väldigt tåligt mot revor (89 Newton).

Spricktålighet: vad innebär det?

Nätet har en speciell skärning som imiterar blad på ett naturtroget sätt.Vid dessa hål är känsligheten lite högre om en gren skulle fastna: man brukar tala om ett tygs spricktålighet. För att fastställa materialets spricktålighet utför vi ett test. Vi undersöker vilken kraft som krävs för att tyget ska spricka: för denna modellen är det 89 Newton.

Ett tåligt kamouflagenät som håller länge

Ett tyg som sammanvävts med tre ripstoptrådar bildar en stadigare sammanfogning än med 2 trådar som används i vanliga fall. Detta gör textilen mycket mer tålig. Detta kamouflagetyg är även mycket tåligt och skadas inte av solljus.

Skärningar i nätet: vilket syfte har de?

Kamouflagenätet har zoner med 3D-teknik över hela ytan. Hålen är varken för stora (så att storvilt inte ser jägaren), inte heller för små (så att man kan studera storviltets rörelse), och de gör nätet väldigt naturtroget, även i vind.Denna 3D-teknik gör även nätet mycket mer naturtroget för att smälta in i olika omgivningar.

Nätets fördelar

Behöver du ett långt kamouflagenät till ditt gömsle?Denna rulle är på 50 m och täcker dina behov.Du kan använda hela rullen eller klippa ut önskad längd.

Vikt och mått

Höjd 1,75 m x Längd 50 m.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Skötselråd: Handtvätt.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen