Ridsport

Ridutrustning Utrustning

Ridhjälmar, säkerhetsvästar, ridstövlar...all typ av utrustning och skor du som ryttare behöver.

Ridutrustning
Ridkläder Ridkläder

Rätt kläder på ridturen: Jackor, västar, tröjor och framförallt ridbyxor, handskar och strumpor.

Ridkläder
Vård & Skötsel Vård och skötsel

Här hittar du allt du behöver för att ta hand om din häst och utrustning innan och efter ridpasset.

Vård & skötsel
Hästutrustning Hästutrustning

Sadel, träns, bett och schabrak...all typ av utrustning för hästar i arbete hittar du här.

Hästutrustning

Upptäck Fouganza

Fouganza

Om du liksom vi älskar att rida och ta hand om hästar bör du spana in varumärket Fouganza. Fouganza säljs exklusivt hos Decathlon då det är ett av våra egna varumärken. Märket, som bildades 2005, strävar efter att göra ridsporten mer tillgänglig för alla genom att erbjuda ett fullständigt sortiment för både häst och ryttare till rimliga priser utan att tumma på kvaliten. Teamet, som är uppbyggt av ridentusiaster, jobbar också dagligen med att utveckla innovativa produkter som gör ridsporten ännu roligare och som möter de speciella behov som ryttare och hästar har.

Det breda sortimentet inbegriper allt från ryttarutrustning såsom ridhjälmar, säkerhetsvästar och ridstövlar till hästutrustning i form av schabrak, sadlar och träns. Utöver detta finns även ett brett utbud av kläder, vårdande produkter för material och häst samt allehanda ting du kan tänkas behöva i stallet och i hagen.

Väskan som sväljer det mesta

En riktigt smart ryktväska att ha med till stallet är Fouganzas allt-i-ett-väska ALL IN. Den kan hängas smidigt på boxdörren och har även ett praktiskt rengöringssystem för att lätt få bort damm, hö och annan smuts som lätt trillar ner i väskan.

  1. Ridutrustning
  2. Ridkläder
  3. Vård & Skötsel
  4. Häst i arbete
  5. Häst i vila

TYCK TILL OM OSS!

Decathlons mission är att erbjuda tillgång till sport och idrottsliv för alla: Genom att designa, forska och producera innovativa och kvalitetssäkrade produkter själva kan vi hålla konkurrenskraftiga priser så fler kan ta del av sportens värld. På vår sajt hittar du tusentals kundomdömen från både engelska som svenska kunder. Skriv gärna ditt eget omdöme när du handlat hos oss! Det hjälper nästa kund att välja rätt.

Just what your mother always wanted for you - Quite easy to put on and comfortable to wear. Perfect for my daughter (...). It makes me feel better that she is wearing this item as you can never do enough to protect any rider. - Jean2 5 /5
Säkerhetsväst safety 100