Referens : 8512786
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RIDSKOR

Ridsko med snörning 500 vuxen svart FOUGANZA

FOUGANZA
5/5
5/5
Decathlon
Vårt hängivna team har utformat dessa smidiga och slitstarka ridskor i syntet. Vill du ha ett par snygga och bekväma jodhpurs? Jodhpursen 500 passar perfekt ihop med shortchapsen 500.

Produktens fördelar

Komfort I en omarbetad modell med formpressad sula som ger perfekt passform!
Tålighet Supertåligt syntetmaterial och sidosydd sula.
Sitter väl Snörning för perfekt passform.
Enkelhet Knäppning bak så att den kan tas av utan att snöras upp.

Teknisk information

Lättskött:

Jodhpursen blir hela tiden smutsiga och blöta och du utsätter dem för en hel del. Ändå behöver du inte lägga tid på att sköta om dem: Skorna är gjorda i ett syntetmaterial, impregnerad mikrofiber, som inte behöver varken tvål eller fett. Ett tag med en borste och en fuktig svamp och det är klart!

Den uttagbara innersulan gör att du kan använda andra typer av sula och underlättar torkningen.

Kompletterar shortchaps 500:

Lättare, superbekväma och snygga – jodhpursen 500 passar perfekt ihop med shortchapsen 500 och är dessutom gjorda i samma material. Jodhpurs och shortchaps. Tack vare de nya egenskaperna som våra ingenjörer har tagit fram kan vi nu erbjuda en kombination i två delar som ändå ser ut som en helhet, perfekt för träning och tävling.

Optimal komfort:

Har du en bild av tjocka, stela jodhpurs som inte är särskilt bekväma att ha på sig? Sudda snabbt ut den bilden och ta på dig jodhpursen 500! Formgivarna har gjort om fotens form, för att göra det bekvämare för ryttaren. Innersulan är formpressad och uttagbar och förstärker den bekväma känslan. Skon har perfekt passform utan att trycka mot foten och det känns som om man bär en socka.

Smidiga jodhpurs:

Ryttaren är ju framför allt idrottare och måste därför kunna räkna med en viss rörelsefrihet. Och till häst är det särskilt viktigt att kunna böja på fotleden: jodhpursen 500 är tack vare materialet i mikrofiber synnerligen mjuka och smidiga. Nu har du aldrig mer problem att trampa ner hälen. Struktur på utsidan och invändigt foder i syntematerial av hög kvalitet.

Slitstyrka:

Det är ingen hemlighet – ryttare sköter inte alltid om sina jodhpurs. Till fots, till häst, i sand, i gräs, i vattenpölar eller lera – skorna utsätts för det mesta. Formgivarna av jodhpursen 500 har tagit hänsyn till detta: syntetmaterialet och de limmade OCH sydda sulorna ger verklig slitstyrka mot skav och fukt. De är impregnerade på utsidan och klarar alla förhållanden.

Vikten i första hand:

Att ha ett par tunga skor på sig i sadeln förbättrar verkligen inte prestationen. Och det får dig inte att känna dig helt i balans i stigbyglarna. Vårt hängivna team har funderat länge på hur de skulle kunna göra jodhpursen 500 lättare. Gummisulan har arbetats om och optimerats och på så sätt har de lyckats befria dig från flera hundra grams vikt! Erkänn att det känns ganska skönt.

Vårdad stil:

Vill du hellre ha resår? Snörning? Svart eller brunt? Jodhpursen 500 finns i olika versioner. De är snygga, välgjorda och har perfekt passform. Du misstar dig inte: det är inte läder men syntetmaterialet är lika slitstarkt och smidigt och det är dessutom mycket lättare att sköta. De är tillverkade i Portugal och är mycket funktionella men ändå riktigt snygga

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
100% Gummi
Ovandel i
60% Polyuretan, 40% Polyamid
Insida i
50% Polyuretan, 50% Polyamid
Förvaringstips Förvaras torrt. Torka inte nära en värmekälla. Häng dem upp och ner så torkar de snabbare.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen