Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8593234
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
CYKELDATORER

Cykeldator/GPS RIDER 420 BRYTON

BRYTON
Decathlon
tills 1 299kr -%

Från

1 299kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
1 299kr -%
Innan0krNu1 299kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
Rider 420 är en kraftfull cykeldator och GPS med navigeringsfunktion. Rider 420 har en inbyggd GNSS-mottagare för ökad precision. Den erbjuder navigering, 35 timmars batteritid, Bluetooth, smarta aviseringar och 77 olika funktioner.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Mätning Tid, distans, hastighet, höjdskillnader och position. Puls och navigering.
Anslutning Bluetooth-anslutning.
Kapacitet Batteritid på upp till 16 timmar.
Vattentäthet Kapslingsklassning (vattentäthet) IPX7.

Teknisk information

Hög exakthet

Rider 420 är framtagen för att vara enkel och bekväm att använda och har därför försetts med en högkvalitativ display på 2,3 tum. Displayen är skarp från alla vinklar för att enklare kunna läsas av medan du cyklar. Tack vare funktionen Follow Track, med instruktioner kurva för kurva, kan du lugnt ge dig ut i okända områden. Det inbyggda GNSS-systemet får Rider 420 att genomföra platsbestämningen via satellit snabbare och med högre precision.

Skarp och tydlig display

Rider 420 har en stor, svartvit display på 2,3 tum, konstruerad för att ge bästa möjliga visuella upplevelse. Denna högkvalitativa och optiskt limmade display är skarp och läses enkelt av från alla vinklar och utan störningar i alla miljöer. Genom att bara kasta ett öga på cyklingssidan, som rymmer upp till 8 värden per sida, får du full koll på hur du presterar i realtid.

Visar vägen

Släpp fram din äventyrliga sida med Rider 420:s funktion Follow Track! Det är nu möjligt att planera och skapa rutter via appen Bryton Active, importera cykelspår (.gpx) från andra plattformar till Bryton Active och autosynkronisera spår från Strava, Komoot och Ride med GPS:en, så att Rider 420 blir din alldeles egna personliga guide. Enheten instruerar dig kurva för kurva och informerar om bland annat gatunamn.

Stödjer sensorer med ANT+/BLE

Sensorer med ANT+ och BLE fungerar utmärkt med Rider 420 efter en enkel parkoppling.

Absolut precision

Cykeldatorn Rider 420 kommunicerar med 5 olika satellitsystem: GPS, Glonass (Ryssland), BDS (Kina), Galileo (Europa) och QZSS (Japan). Detta ger snabbare start och en mycket mer tillförlitlig satellittäckning i alla miljöer, till exempel när du omges av byggnader eller träd, eller till och med befinner dig i bergsmiljö.

Stödjer upp till 77+ funktioner

Rider 420 tillhandahåller kompletta data som låter dig analysera hur du har presterat under träningsrundan. Den erbjuder upp till 77+ mätfunktioner, bland annat tid, hastighet, sträcka, kalorier, kadens, höjd, effekt och puls.

35 timmars batteritid

Om du gillar långturer är Rider 420 rätt för dig. Den har en batteritid på upp till 35 timmar och kan ladda externa batterier under tiden den används.

Stödjer pedaler med effektmätare

Rider 420 riktar sig även till cyklister som använder pedaler med effektmätare. Det enda du behöver göra är att knappa in vevarmslängden för att kalibrera cykeldatorn, så visar den med god precision de effektvärden som dina pedaler genererar.

Smarta aviseringar

Oroa dig inte för att missa viktiga samtal, mejl och sms medan du är ute och tränar. Rider 420 aviserar dig när du får inkommande samtal, mejl och sms, efter parkoppling med din smartphone via BLE.

Anpassningsbar informationsvisning

Anpassa informationsvisningen som du vill med appen Bryton! Efter parkoppling med appen Bryton kan du använda din mobiltelefon för att via BLE anpassa sidor och informationsfält efter dina träningsmål. Detta görs mycket enkelt.

Automatisk synkronisering med Strava, TrainingPeaks och Selfloops

Ingen programvara för filkonvertering krävs. Träningsfiler sparas automatiskt i formatet FIT, som kan laddas upp på populära cykelsajter såsom Strava, TrainingPeaks, Endomondo, Map My Ride, FitTrack och många fler.

Synkronisering med appen Bryton

Synkronisera enheten direkt och utan avbrott med hjälp av den nya Bryton-appen. Dina träningsdata förs över via Bluetooth från enheten till appen Bryton, där du kan visualisera dina framsteg och se grafiska analyser, och dessutom dela dina turer i sociala medier.

Mått och vikt

Bredd: 49,9 mm
Höjd: 83,9 mm
Djup: 16,9 mm
Vikt: 67 g

Specifikation

Display: monokrom LCD-skärm på 2,3"
Batteritid: 35 timmar
GPS: mycket känsligt chipp
Vattentäthet: IPX7
Alarm: Ja
Varvhistorik: 130 varv
Logghistorik: 300 timmar
Pulszoner: 7 zoner
Temperaturintervall för användning: -10 °C ~ 50 °C

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen