Referens : 8485566
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KALLT VÄDER DRESSYRUTRUSTNING MAN

Ridbyxa varm vattentät KIPWARM herr svart FOUGANZA

FOUGANZA
4.5/5
4.5/5
Decathlon
Vårt team har utformat en vattentät och varm byxa för att du ska hålla dig varm och torr: var inte rädd för vintern! Bryr du dig inte om regn och kyla utan rider i alla väder? Med vår byxa Kipwarm kan du trotsa vinterkylan och hålla dig torr och varm. Bekvämt och mjukt!

Produktens fördelar

Värme Med mjuk infällning vid korsryggen och fleecefoder som ger skön värme.
Vattenfrånstötande egenskap Tack vare det laminerade membranet med stretch på utsidan håller du låren torra.
Rörelsefrihet Materialet i dubbelstretch och lycra följer alla dina rörelser på hästryggen.
Svettbortförsel Membranet är vattentätt men avleder ändå värmen.
Grepp Ett material med bra fäste och förstärkningar på insidan ger ökad stabilitet.

Teknisk information

Vattenavvisande förmåga:

Det är svårt, ja kanske omöjligt, att bara rida inomhus! Det finns ju ländtäcken som skyddar hästen från regn, men även du förtjänar att hålla dig torr i ösregn.
För att du ska kunna rida under dessa omständigheter har våra ingenjörer från Fouganza tagit fram en vattentät ridbyxa: upptäck Kipwarm, som håller låren torra! Även om sömmarna inte är helt täta skyddar det laminerade membranet dig ändå mot fukten.

Värme:

Som namnet anger ska byxan Kipwarm hålla dig varm. Sjunker temperaturen? Närmar sig termometern 0 °C? Inga problem! Dra på ridbyxan och sitt upp i sadeln! Insidan i fleece skyddar mot kylan och infällningen i fuskpäls vid korsryggen bak ger ännu bättre värme. Till fots eller till häst – du är perfekt utrustad för att trotsa svåra väderförhållanden.

Lättskött:

Med det laminerade membranet på utsidan behöver du inte bry dig om regnet och det gör också att byxan är mycket lätt att hålla ren. Lerstänk? Sand? En kladdig hästpuss? Torka lätt med en svamp och byxan är ren igen. Kipwarm är lätt att tvätta och tål maskintvätt 30 °C.

Fäste:

Den varma byxan Kipwarm har många fördelar: förutom att det vattentäta laminerade membranet gör byxan vattentät, ger det också bra fäste i sadeln. Materialet i Kipwarm kan kännas stelt när du tar på byxan men det mjukas snart upp av kroppsvärmen och känns bekvämt och ger god rörelsefrihet. Förstärkningarna på benens insida ger god stabilitet i sadeln, även när det regnar.

Passform:

Kipwarm är utformad för att skydda från kyla och regn men den anpassar sig också perfekt efter din kroppsbyggnad. Stretchmaterialet med elastan och bensluten i töjbar lycra ger verkligt god rörelsefrihet. Kipwarm är lätt att ta på och är bekväm med optimal passform!

Slitstarka:

Medge att du inte alltid sköter om dina ridkläder. Fouganza-teamen är dock alltid redo att tillgodose dina behov och de har förutsett detta. För att hållbarheten för Kipwarm ska bli lång har ingenjörerna tagit fram sömmar med stickningar. Förstärkningarna på benens insida har sytts med langettstygn så att infällningarna ska sitta ordentligt och det ger god stabilitet åt materialet. Kipwarm är alltså både vattentät och bekväm men också slitstark.

Betygssystem för att jämföra produkternas miljöpåverkan

Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill på detta sätt främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder. Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå.
För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
90% Polyester, 10% Elastan
Detalj
80% Polyamid, 20% Elastan
Emblem
56% Polyuretan, 44% Polyester
Beläggning
100% Polyuretan
Tvättråd
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvaras torrt och rent.
Vattnet glider utanpå tyget.
Begränsad användning: Membranet håller inte för taggbuskar.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen