Referens : 8385231
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
VÄSKOR SCD

Resväska med hårt skal dykning SCD 90 L SUBEA

SUBEA
4.2/5
4.2/5
Decathlon
Resväska för att transportera all sin dykutrustning för en veckas resa. Optimal rullväska som rymmer all dykutrustning för en vecka. Det hårda skalet skyddar känslig utrustning.

Produktens fördelar

Innehåll Rullväska med volym på 90 liter (3,8 kg) som rymmer all nödvändig utrustning.
Skyddar innehållet Styv termoformad rygg.
Ficka med lock och två ytterfickor i vattentätt tyg
Kompakthet Kan vikas ihop för förvaring (höjd 11 cm).
Lätthet Vikt: 3,8 kg
Beständighet mot saltvatten Dragkedjor i formsprutad plast med mettallöpare som inte börjar kärva av salt.

Teknisk information

Ett termoformat skal skyddar känslig utrustning

Ett hårt termoformat skal som skyddar den känsligaste dykutrustningen. Väskan väger mycket lite i jämförelse med andra modeller som är medelhårda med volymkapacitet på 90 l: mindre än 4 kg. Det bästa är att lägga den känsligaste utrustningen i botten, som regulator, dykdator och dykväst, och våtdräkten överst. Facken på sidorna och framtill isoleras av ett vattentätt tyg. De är perfekta för förvaring av ID-handlingar, dykcertifikat och andra viktiga dokument.

Vattentätt innerfack.

Tyget i huvudfacket och i facket under plattan är vattentätt för att göra det lättare att ordna dykutrustningen i väskan. När du har lagt ner dina fuktiga dyksaker i väskan är ombytena som du har packat i facket under plattan fortfarande torra! Perfekt både på dykresor och på dagsturer. Det stora vattentäta facket förhindrar att den våta utrustningen blöter ner, tex. i bilen.

Kompakt design och skydd av innehållet

I väskan finns en platta som läggs i botten när väskan ska fyllas. Sedan sätts den U-formade metalldelen fast i ett kardborrband avsett för detta. Den löstagbara plattan gör väskans botten styv så att den skyddar din utrustning bättre. Den gör det också möjligt att packa ihop väskan när den inte används och enkelt stoppa undan den, till exempel under en säng.

Mått

Längd: 85 cm.
Bredd: 36 cm.
Höjd: 33 cm.

Blixtlås i formsprutad plast

Väskans dragkedjor är i formsprutad plast, med en dragkedjelöpare i metall på toppfacket. Plastdragkedjorna är salttåliga och riskerar inte att korrodera, till skillnad från dragkedjor i metall. Löparen täpps inte heller till av sand, vilket minskar risken att blixtlåset ska gå sönder. Dessa dragkedjor står alltså bättre emot påfrestningarna från vår dykmiljö.

Hur mäts volymen på SUBEAs väskor?

Volymen mäts genom en standardmetod: vi fyller huvudfacket och alla andra fack med små kulor. Vi tömmer sedan ut kulorna i en graderad behållare för att läsa av den motsvarande volymen i liter.

Vikt

3,9 kg

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Beläggning
25% Polyuretan, 75% Polyetylen
Huvudmaterial
100% Polyester
Foder
100% Polyetylen
Rem
100% Polypropylen
Tyg på ryggen
100% Polyester
Tvättråd
Ej vattentvätt
Ej vattentvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Vår tekniska partner: PlanetOcean (5-stjärnigt dykcenter PADI) beläget vid Water Sports Center by Decathlon i Hendaye, Frankrike. Centret använder SUBEAs utrustning året runt. Ledarteamet deltar intensivt i utvecklingen av SUBEAs dykprodukter. De är med ända från idéstadiet tillsammans med våra produktchefer, designers och ingenjörer, till långvariga brukstester med hjälp av dykare på centret (såväl nybörjardykare som instruktörer under utbildning).
Så testas produkten Utformad och testad av vårt team i Hendaye, Frankrike.
Garanti: Reservdelar finns tillgängliga som krävs för produktens bruk: 2 år.

Omdömen

Personalens omdömen