Referens : 8543487
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BOLLAR, HANDSKAR, PEGGAR FÖR GOLF

Golfhandske RESISTANCE RH vänsterfattning dam vit/svart INESIS

INESIS
Decathlon
Den här handsken är framtagen för dina första svingar. Den bärs på höger hand och passar därmed spelare med vänsterfattning. Det tåliga materialet gör handsken bekväm och ger bra grepp. Koncentrera dig på svingen och ingenting annat.

Produktens fördelar

Tålighet Handskens förstärkta material får den att hålla länge.
Töjbar Elastanfibrerna i handsken får den att forma sig efter handen.

Teknisk information

I vilka väder kan jag använda handsken?

Vi rekommenderar att använda handsken Resistance i torrt väder. Om det börjar regna medan du är ute på golfbanan, glöm inte att låta handsken torka ordentligt efteråt. Låt den lufttorka utanför bagen, utan att lägga den över en värmekälla.

Utvecklad tack vare er användare

Det är era åsikter och kommentarer som motiverat oss att utveckla en handske som är både tålig och bekväm.
Vi har arbetat med handskens tålighet genom att ta fram ett nytt syntetmaterial samtidigt som handsken har förstärkts med läder på ställena som utsätts för mest slitninar.
Vi har gjort handsken bekvämare genom att utforma en del av handryggen i ett elastantyg som töjs ut och därför inte trycker lika mycket mot handen när du greppar klubban.

Varför bär golfspelare bara en handske?

Att bära handske när man spelar golf är visserligen inget måste, men något vi varmt rekommenderar. Golfhandsken bärs bara på den hand som du håller högst upp på klubban, alltså vänster hand om du svingar från höger och vice versa. Det finns två fördelar med att bära handske: dels får du bättre grepp om klubban, dels skyddar du handen mot friktion och blåsor.

Inesis design

Målet med våra produkter är att du ska känna dig bekväm när du spelar, oavsett din nivå. Vårt team av hängivna golfspelare designar varje ny produkt efter att först ha observerat och lyssnat på våra användare. Det gör vi eftersom vi menar att golf alltid ska vara synonymt med nöje.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Beläggning
100% Polyuretan
Huvudmaterial
100% Polyamid
Handrygg
100% Polyamid
Detalj
85% Polyamid, 15% Elastan
Emblem
100% getläder
Skötselråd: Handtvätt. Ej kemtvätt. Får ej torktumlas. Stryk inte på produktens tryck.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips För att handsken ska hålla så länge som möjligt bör du handtvätta den i kallt vatten och låta den lufttorka på plant underlag.

Vårt engagemang

Vårt designteam har sin bas på golfanläggningen Inesis Golf Park i norra Frankrike. Där arbetar de året runt med att ta fram snygga, enkla och smarta produkter. Vi utsätter produkterna för tuffa brukstester, för vi är övertygade om att det bara är genom att prova dem i verkliga spelsituationer som vi kan fortsätta att utveckla dem.
Så testas produkten Handsken har utsatts för på varandra följande tvätt- och torktester för att kontrollera hur väl den bevarar sin form. Testerna utförs regelbundet av ett oberoende laboratorium för att säkerställa att våra kvalitetskrav respekteras under hela produktionskedjan.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen