Referens : 8354731
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KÄDER & TILLBEHÖR REGN

Regnponcho cykling 900 neongul/svart BTWIN

BTWIN
4.4/5
4.4/5

Färg : Neonlimegul / SVART

Decathlon
Cyklar du dagligen i stadsmiljö och behöver kunna skydda dig mot kraftiga regnskurar? Välj den här ponchon och kombinera den med en överdragsbyxa! Cykla bekymmersfritt i regnet! Den här ponchon med ärmar ger god rörelsefrihet och skyddar dig från huvudet till knäna. Huvans genomskinliga sidopartier ger ett breddat synfält.

Produktens fördelar

Vattentäthet Cykla torr ända ner till knäna i 2 timmar. 100 % vattentäta sömmar.
Sitter väl Flyger inte upp tack vare resårbanden som fästs om låren.
Synfält Få ett brett synfält tack vare huvans genomskinliga sidopartier.
Ventilation Slipp instängd fukt tack vare perforeringarna under armarna.
Rörelsefrihet Gör enkelt tecken om byte av riktning tack vare ärmarna.
Kompakthet Ta enkelt med den överallt genom att packa ner den i fickan framtill.
Kompatibilitet Sprid ditt ljus i natten genom att fästa en lampa i den avsedda fästpunkten.

Teknisk information

Passform

Rymlig modell som kan bäras över din vanliga jacka samt över en ryggsäck på 20 liter.
Unisex-modell med täckyta från huvudet till låren.
Hjälmen kan bäras antingen över huvan eller under den, med undantag för lite större hjälmar, till exempel runda cityhjälmar.
Förvaras i sin magficka: B 26 x H 25 x D 4 cm.

Tygets vattentäthet

Ponchon är vattentät tack vare materialets vattenmotstånd och ytbeläggning samt de vattentäta banden. Ett tygs täthet för vattentryck mäts i millimeter vattenpelare (enligt ett test som baseras på ISO 811). Vårt tyg står emot trycket från en vattenpelare på 2000 mm. Den färdiga produkten genomgår ett duschtest i ett av våra laboratorier, med ett simulerat regn på 60 l vatten/h/m² under 2 timmar. Detta motsvarar de genomsnittliga förhållandena för en regnskur.

Tygets andningsförmåga

Hydrofil ytbeläggning (RET=12): begränsar kondens i plagget.
För att ta reda på om ett tyg andas mäter man dess avdunstningsmotstånd enligt det så kallade RET-testet (som baseras på standarden ISO 11092). Ju lägre motstånd, desto bättre är tyget på att släppa igenom fukt från kroppen. Tyget andas alltså. Till exempel: RET under 9 = tyget andas mycket väl / RET mellan 9-12 = tyget andas väl / RET mellan 12-20 = tyget andas / RET över 20 = tyget andas knappt eller inte alls.

Tygets tålighet

Denna produkt består huvudsakligen av ett så kallat ripstop-tyg. Det är ett vävt syntettyg med en förstärkt struktur som begränsar slitage, och samtidigt gör plagget regntätt och rivtåligt. Vi utför flera olika materialtester, bland annat ett test av nötningsbeständigheten och ett föråldringstest, där vi kontrollerar att upprepade tvättar inte förändrar tygets egenskaper, beteende, tjocklek eller utseende.

Fästpunkt för lampa

Denna produkt är försedd med 2 fästpunkter, fram och bak, för en VIOO CLIP-lampa: en liten LED-lampa som enkelt knäpps på och av.
VIOO CLIP gör dig synlig på upp till 110 meters avstånd och du kan ställa in vitt eller rött ljus, fast ljus eller blinkande. Batteritiden är 9 timmar i blinkande läge och 4,5 timmar i fast läge. Batteriet laddas om med hjälp av en USB-kabel som följer med VIOO CLIP.

Vikt

XS/S: 0,42 kg
M/L: 0,45 kg
XL/XXL: 0,502 kg

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyamid
Detalj
100% Polyester
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Vik inte ihop produkten när den är våt, för att undvika risken för kondens och dålig lukt. Låt produkten torka innan den stoppas undan.
Begränsad användning: Ponchon passar inte för landsvägscykling eller terrängcykling.

Vårt engagemang

Våra produktutvecklare har sin bas mitt i staden Lille i norra Frankrike, där vädret kan variera rejält från morgon till kväll. Teamet arbetar året runt med att ta fram nya produkter som är uttänkta in i minsta detalj för att göra cykling enklare och roligare. Genom kontinuerliga tester och utvärderingar, genomförda under verkliga förhållanden, skapar vi morgondagens cykelutrustning.
Så testas produkten 100 % vattentäta sömmar, testade i laboratorium. Den här produkten har godkänts i ett duschtest med 60 l vatten/m²/timme under 2 timmar. Testet simulerar de genomsnittliga förhållandena för en regnskur.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen