Referens : 8561791
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KÄDER & TILLBEHÖR REGN

Regnponcho cykling 500 BTWIN

BTWIN
4.4/5
4.4/5
Decathlon
För cykling då och då i medelhög fart. Med midjebältet hopknäppt och banden fästa om styret håller ponchon dig torr från huvudet ner till knäna. Låt dig aldrig mer överraskas av regnet! Den här kompakta regnponchon tas enkelt med överallt. Kombinera den med en överdragsbyxa för att även skydda benen och skorna. Använd den inte i hård vind.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Vattentäthet Cykla torr ända ut i fingerspetsarna i 2 timmar. 100 % vattentäta sömmar.
Sitter väl Skyddar bra i svag vind tack vare midjebältet och banden som fästs om styret.
Ventilation Slipp instängd fukt med en design som skapar naturlig ventilering.
Rörelsefrihet Gör enkelt tecken om byte av riktning tack vare den vida formen.
Kompakthet Ta den med dig överallt tack vare fodralet som fästs på cykeln.
Kompatibilitet Sprid ditt ljus i natten genom att fästa en lampa på bröstet eller ryggen.
Justerbara Justera huvan så att den passar dig eller vik ner den under ett kardborrband.
Ekotillverkning Vi minskar vår miljöpåverkan genom substansfärgning av textilfibrerna.

Teknisk information

Modell

Rymlig modell som kan bäras över din vanliga jacka samt över en ryggsäck på 20 liter.
Unisex-modell med täckyta från huvudet till låren.
Hjälmen kan bäras antingen över huvan eller under den, med undantag för lite större hjälmar, till exempel runda cityhjälmar.
Packas ihop i sitt fodral: B 23 x H 17 x D 3 cm.

Tygets vattentäthet

Ponchon är vattentät tack vare materialets vattenmotstånd och ytbeläggning samt de vattentäta banden.
Ett tygs täthet för vattentryck mäts i millimeter vattenpelare (enligt ett test som baseras på ISO 811). Vårt tyg står emot trycket från en vattenpelare på 2000 mm. Den färdiga produkten genomgår ett duschtest i ett av våra laboratorier, med ett simulerat regn på 60 l vatten/h/m² under 2 timmar. Detta motsvarar de genomsnittliga förhållandena för en regnskur.

Tygets andningsförmåga

Hydrofil ytbeläggning (RET=12): begränsar kondens i plagget.
För att ta reda på om ett tyg andas mäter man dess avdunstningsmotstånd enligt det så kallade RET-testet (som baseras på standarden ISO 11092). Ju lägre motstånd, desto bättre är tyget på att släppa igenom fukt från kroppen. Tyget andas alltså. Till exempel: RET under 9 = tyget andas mycket väl / RET mellan 9-12 = tyget andas väl / RET mellan 12-20 = tyget andas / RET över 20 = tyget andas knappt eller inte alls.

Fästpunkt för lampa

Denna produkt är försedd med 2 fästpunkter, fram och bak, för en VIOO CLIP-lampa: en liten LED-lampa som enkelt knäpps på och av.
VIOO CLIP gör dig synlig på upp till 110 meters avstånd och du kan ställa in vitt eller rött ljus, fast ljus eller blinkande. Batteritiden är 9 timmar i blinkande läge och 4,5 timmar i fast läge. Batteriet laddas om med hjälp av en USB-kabel som följer med VIOO CLIP.

Miljöpåverkan

Produktens miljöpåverkan beräknades utifrån dess totala livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har som frivillig aktör valt att använda denna miljömärkning. Läs mer på: http://sustainability.decathlon.com/

Vikt

S: 0,27 kg
M: 0,28 kg
L: 0,286 kg
XL: 0,294 kg

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyamid
Huva
100% Polyester
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Vik inte ihop produkten när den är våt, för att undvika risken för kondens och dålig lukt. Låt produkten torka innan den stoppas undan.
Begränsad användning: Passar ej vid hård vind eller hög hastighet (över 20 km/h).

Vårt engagemang

Våra produktutvecklare har sin bas mitt i staden Lille i norra Frankrike, där vädret kan variera rejält från morgon till kväll. Teamet arbetar året runt med att ta fram nya produkter som är uttänkta in i minsta detalj för att göra cykling enklare och roligare. Vi testar alla nya produkter i bruk innan de börjar säljas, för att utveckla och förbättra designen ytterligare. Till vår hjälp har vi testpaneler bestående av representativa användare av produkterna.
Så testas produkten 100 % vattentäta sömmar, testade i laboratorium. Den här produkten har godkänts i ett duschtest med 60 l vatten/m²/timme under 2 timmar. Testet simulerar de genomsnittliga förhållandena för en regnskur.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen