Referens : 8556433
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KLÄDER FÖR TRAILRUNNING, HERR

Vattentät löparjacka trail Herr svart/brons EVADICT

EVADICT
3.9/5
3.9/5

Färg : SVART

Decathlon
Vattentät jacka för löpning i regn, vind eller kyla. Passar för alla avstånd och för både träning och tävling. Motsvarar normerna för långa trails. Lätt och vattentät till 10 000 Schmerber tack vare material och 100 % vattentäta sömmar, samtidigt som den enkelt förvaras i botten av väskan.Motsvarar normerna för vattentäthet på ultra trails.

Produktens fördelar

Vattentäthet 100 % vattentäta sömmar. Vattentäta blixtlås Membran 2,5 lager, 10 000 Schmerber
Andningsförmåga Vattentät och luftig jacka:2,5 lager membran.4,9 RET.
Lätthet Tyg och detaljer är vattentäta och lätta, 210 g i L
Kompakthet Tar lite plats i väskan tack vare det tunna membranet.
Fickor Få med dig det viktigaste i de två sidofickorna.
Rörelsefrihet Rör dig fritt tack vare den ergonomiska skärningen.

Teknisk information

Hur är det med vattentätheten?

Jackan är vattentät till 10 000 Schmerber tack vare material och 100 % vattentäta sömmar och blixtlås. Plagget har godkänts i ett duschtest och tyget tål till 10 000 mm vattentryck efter 5 tvättar.
Dessutom, för ännu mer komfort, har jackan ett åtdragningssystem nedtill för att förhindra luft att komma in underifrån om du fryser.

Och andningsförmågan?

ventilerande (RET < 6) tack vare membranet.
För att veta om materialet andas mäts motståndet mot vattenånga RET (enligt ISO 11092). Ju lägre motstånd, desto mer vattenånga från kroppen släpps igenom, och desto mer andas plagget. Exempel: RET < 9 = extremt ventilerande / RET <12 = mycket ventilerande / RET < 20 = ventilerande / RET > 20 = något ventilerande.

En praktisk och funktionell jacka:
smarta fickor,
kompakt,
lättförvarad

Jackan har 2 fickor för största komfort, liksom en lös, vattentät förvaringsficka (finns vid köp i den vänstra fickan) där du kan förvara jackan efter användning utan att dina saker blir blöta.

Följsam huva

Jackan har huva med resåråtdragning. Den följer med huvudets rörelser och hjälper till att undvika att bara huvudet rör sig inuti luvan. En halvstyv skärm förhindrar vatten att rinna i pannan vid mycket regn.

Krage som skyddar mot väder och vind

Jackan är försedd med en stor krage för att skydda nacken men också för att isolera bra när du är ute länge i naturen eller om det är riktigt dåligt väder.

SKÖTSELRÅD

Tvätt: tvätta i ljummet vatten eller i maskin med kort skontvättprogram (30°), en liten mängd flytande tvättmedel och låg centrifugering. Använd inte pulvertvättmedel, mjukmedel eller klorblekmedel. Torkning:
Häng upp och lufttorka.
När jackan är helt torr kan du lägga den i torktumlaren och köra ett kort, kallt skonprogram för att återställa den vattenavvisande förmågan.

Ett betyg för att jämföra produkternas miljöpåverkan

Produktens miljöpåverkan beräknas för hela dess livscykel och med olika indikatorer.Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera vilka produkter som har minst miljöpåverkan när du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har på eget initiativ tagit fram denna bedömning av miljöpåverkan.För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
20% Polyuretan, 80% Polyester
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara på galge eller hopvikt i ett rent och torrt utrymme.

Vårt engagemang

Så testas produkten Plagget har testats i laboratorium och av idrottsutövare på alla nivåer. Alla testpersoner uppskattade tröjan och tyckte att den var bra skydd mot vind och regn vid löpning i kallt väder.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen