Referens : 8543425
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BOLLAR, HANDSKAR, PEGGAR FÖR GOLF

Regnhandskar par herr svarta INESIS

INESIS
Decathlon
Vårt designteam har tagit fram de här handskarna för dig som vill bibehålla ett bra grepp när du spelar i regn. Ha full kontroll över golfklubban även i regn.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Grepp Mockaimitationen ger mycket bra fäste även när den är fuktig.

Teknisk information

Produktens historia

För att förbättra ditt spel i regnväder har vi tagit fram den här golfhandsken i mockaimitation, som då den är fuktig ger dig ett ännu bättre grepp om klubban.

Inesis tillverkning

Målet med våra produkter är att du ska känna dig bekväm när du spelar, oavsett din nivå. Vårt team av passionerade golfare designar varje ny produkt efter att först ha observerat och lyssnat på våra användare. Det gör vi eftersom vi menar att golf alltid ska vara synonymt med nöje.

Material och råd

Komposition
Handflata
100.00% Polyester
Handrygg
72.00% Polyester, 28.00% Polyamid
Beläggning
100.00% Polyuretan
Skötselråd: Handtvätt. Ej kemtvätt. Får ej torktumlas. Stryk inte på produktens tryck.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara handsken plant och torrt för att undvika uppkomst av dålig lukt. Låt den lufttorka innan du stoppar undan den.

Vårt engagemang

Vi litar på att du och andra golfspelare hjälper till att betygsätta och bedöma våra produkter. Vi tar hänsyn till åsikter och omdömen för att utveckla vårt sortiment. Du kan ta del av de betyg som vår golfhandske har fått här nedan. Hjälp oss gärna att förbättra våra produkter ytterligare genom att lämna din egen kommentar.
Så testas produkten Handsken har genomgått slittester för att kontrollera hur väl den står emot friktionen mot golfklubbornas grepp. Testerna utförs regelbundet av ett oberoende laboratorium för att säkerställa att våra kvalitetskrav respekteras under hela produktionskedjan.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen