Racketsport

Tennis Tennis

Racket, bollar, tennisskor och tennisväskor. Vad du än är ute efter inom tennis hittar du det här.

Köp Tennis
Bordtennis Bordtennis

Från små till stora sportinvesteringar: här finner du både racket, bollar och bord.

Köp Bordtennis
Badminton Badminton

Till denna snabba sport behöver du både badmintonracket, fjäderboll, nät och en bra väska.

Köp Badminton
Övrig Racketsport Övrig racketsport

Handla padel, squash. strandtennis, racketbal, frontenis, speedminton, peteca...

Squash, Padel m.fl

Upptäck Artengo

Artengo

Med en stor passion för alla sporter som inkluderar ett racket och en boll, strävar Decathlons varumärke Artengo efter att göra innovativ sportutrustning som hjälper dig att utvecklas ännu mer inom racketsport. Märket, som står för både idé, design, produktion och distribution av sina produkter, har ett brett sortiment att erbjuda Decathlons kunder inom sporterna tennis, badminton, bordtennis, padel, squash, strandtennis med flera. Sortimentet är brett: det finns både racket, skor och övrig utrustning för dig som aldrig spelat förut, samt avancerade produkter som tar en rutinerad spelare till ännu högre höjder.

Med sin bas i Frankrike jobbar teamet på Artengo med att ta fram nya material, kontruktioner och lösningar som ska resultera i att det blir roligare för dig som utövare att njuta ännu mer av din sport. De vill också att fler ska upptäcka charmen med tennis, badminton och de övriga racketsporterna. Därför har Artengo ett starkt fokus på att utforma produkter som gör det lätt att komma igång utan att det kostar skjortan: prisvärdhet är a och o hos alla Decathlons varumärken.

Mät dina resultat: Personal Coach

Innovationen Personal Coach från Artengo gör det möjligt för dig att mäta antal samt hårdhet på dina slag, analysera ditt spel och dela det med dina vänner. Du fäster den direkt på ditt racket - sen är det bara att börja spela!

  1. Tennis
  2. Bordtennis
  3. Badminton
  4. Övrig Racketsport
  5. Kläder

TYCK TILL OM OSS!

Decathlons mission är att erbjuda tillgång till sport och idrottsliv för alla: Genom att designa, forska och producera innovativa och kvalitetssäkrade produkter själva kan vi hålla konkurrenskraftiga priser så fler kan ta del av sportens värld. På vår sajt hittar du tusentals kundomdömen från både engelska som svenska kunder. Skriv gärna ditt eget omdöme när du handlat hos oss! Det hjälper nästa kund att välja rätt.

Excellent table - Easy to assemble, good quality, easy to manoeuvre. - AmandaEasy to assemble - Really good sturdy table and quick levelling feet on each leg. Great for any bumps - Rich3 5 /5
Bordtennisbord FT855