Referens : 8357551
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BADDRÄKT SURF NYBÖRJARE DAM

Bikiniöverdel push-up med fasta inlägg ELENA Dam svart OLAIAN

OLAIAN
4.7/5
4.7/5
Decathlon
Vi, surfare på alla nivåer, har skapat denna bikiniöverdel för nybörjarsurfaren som surfar i skummet. Bikiniöverdel med push up-effekt som ger fin urringning, med byglar som ger bra stöd och fasta inlägg. Knyts i ryggen och lätt veckad kring halsen, gör att den sitter bekvämt och stadigt.

Produktens fördelar

Sitter på plats i vågorna Design anpassad för mindre vågor (skum)
Formande Med push up-effekt för att lyfta fram din urringning.
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Du är en nybörjarsurfare

Du är nybörjare eller surfar ett par gånger om året. Du surfar i mindre vågor eller skum. Du surfar för att ha roligt. Du faller ofta men inte hårt. Vi har ett stort sortiment av badkläder för dig som surfar då och då.

Kroppsform

Med denna sportiga push up-behå är du snygg under alla omständigheter! Det draperade nackbandet framhäver urringningen. Bygeln ger både komfort och stöd. Knyts i ryggen och passar alla. Särskilt anpassad för liten och medelstor byst. Ger extra volym

Plaggets förmåga att sitta stadigt testas i vågor

Vi designar bad- och vattensportplagg som sitter bra i vågorna. För att betygssätta plaggen, får surfare med olika kroppsbyggnad testa dem i en bassäng, i våra framställningscenter i Hendaye, Frankrike. Protokollets mål är att återskapa surfarnas känsla när de dras med i en våg. Om testet är lyckat, så testas plaggen vidare i bruk i havets vågor.

Vad är push up-effekt?

Vadderingen lyfter bysten för att skapa en tydligare klyfta. Det är det som kallas push up-effekt.

Byglar.

Vaddering

Vadderingen formar och framhäver bysten utan skavande sömmar. Olaian har satt din komfort i fokus genom att förse de flesta av våra bikiniöverdelar med vaddering. Ibland är vadderingen utformad som löstagbara inlägg och du kan då välja att lägga till eller ta bort en halv storlek.
Push up-behån Elena har gjuten, fast vaddering i alla storlekar.

Varierande inlägg

Med denna sportiga push up-behå är du snygg under alla omständigheter: maximal push up på A och B-kupa och lätt push up på större storlekar.

Byglar

Ger optimalt stöd. Beroende på bygelns form kan man använda produkten på olika sätt med mer eller mindre täckt urringning.

Bra passform i torrt och vått tillstånd

För att du ska känna dig bekväm i vattnet är våra modeller tighta i torrt tillstånd - eftersom de töjer sig när de blir våta. Välj därför storlek med omsorg. När du provar ditt badplagg ska det sitta tight. Elastanet tänjs ut något i vattnet.

Vill du byta badplagget?

Passar inte storleken eller modellen? Vill du byta produkten hos Decathlon? Inga problem, låt alla etiketter sitta kvar, så kan du byta produkten.

OLAIAN - Decathlons surfmärke

Decathlons nya surfmärke heter OLAIAN. Produkterna tillverkas vid Frankrikes sydvästra kust, i Hendaye. I vårt framställningscenter, som ligger precis vid havet, kan vi på samma dag designa ett nytt badplagg, som sen direkt testas i bruk i vågorna.

Betygssystem för att jämföra produkternas miljöpåverkan

Produktens miljöpåverkan beräknas för hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera vilka produkter som har minst miljöpåverkan när du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har på eget initiativ tagit fram denna bedömning av miljöpåverkan.För mer info: http://sustainability.decathlon.com/

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
80% Polyamid, 20% Elastan
Innertyg
100% Polyester
Skötselråd: Skölj i rent vatten efter användning.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Begränsad användning: Avrådes från användning i klorvatten.

Vårt engagemang

Så testas produkten Denna produkt har genomgått flera laboratorietester för att garantera att dess kvalitet är tillräckligt hög. Man har testat tygets stabilitet och elasticitet samt om färgen tvättas ur, om produkten klarar tvätt, havsvatten, klorerat vatten, solljus samt produktens allmänna skick efter upprepade tvättar.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen