Referens : 8518569
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
VÄTSKA& FÖRE

Sportdryckspulver ISO+ persika 650 g APTONIA

APTONIA

Smak : Persika

Decathlon
Pulverdrycken ISO hjälper dig att hålla energin uppe länge. Blanda ut pulvret i vattenflaskorna inför pass på mindre än 3 h. Framtaget av träningsfantaster! ISO är det idealiska pulvret att blanda ut i dina vattenflaskor när du tränar! Det innehåller ämnen som främjar vätskeupptagningen och fyller på med energi.

Produktens fördelar

Vätskeupptag Kolhydraterna och elektrolyterna bidrar till en bättre vätskeupptagning.
Energitillskott Ger 135 kcal (apelsin, röda bär, persika) eller 138 kcal (citron) per dos.
Motverkar trötthet Vitamin B2, B6 och C bidrar till minskad trötthet.
Enkelhet En pip i korken för att enkelt hällas i flaskan.
Sammansättning Med färgämnen och naturliga aromer.

Teknisk information

Vem är produkten tänkt för?

Pulvret ISO är framtaget för alla idrottare som är aktiva i upp till 3 timmar, till exempel triathleter och trail-/maratonlöpare, vare sig det är under träningspass eller tävlingar. En dos av ISO består av 38 g och blandas ut i 500 ml vatten. Vi rekommenderar att dricka en flaska vatten för varje timme du tränar, men det är förstås en allmän rekommendation. Du vet bäst själv hur mycket du svettas och hur mycket vatten du behöver fylla på med.

PRODUKT FÖR BÄTTRE UTHÅLLIGHET

En dryck som är isotonisk innehåller samma nivåer av kolhydrater, natrium och vatten som blodet i kroppen. Det gör drycken enklare för kroppen att absorbera, och förbättrar på så sätt vätskeupptagningen. Drycken ISO innehåller även:
- vitamin B2 och B6, som bidrar till att minska muskeltrötthet
- vitamin C, som hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress (kramper)
- mineraler som kompenserar för dem du förlorar genom svettning.

Bra att veta om dosering

Om nivåerna av kolhydrater och natrium i drycken är högre än koncentrationen i blodet, är drycken inte längre isotonisk, utan hypertonisk, och det får faktiskt kroppen att torkas ut.
I motsatt fall, om pulvret ISO är mer utspätt än det är avsett, blir drycken hypotonisk, vilket innebär att vätskeupptagningen främjas, på bekostnad av näringsupptagningen. Om du vill kan du dosera på det sättet när det är riktigt varmt ute, för att dricka mer utan att göra åt alltför mycket pulver.

Skillnaden mellan ISO och ISO+

• Drycken ISO är anpassad för aktivitet på 1-3 timmar. Vi rekommenderar en dos på 38 g i 500 ml vatten.
• ISO+ passar för träning eller tävling i mer än 3 timmar. Vi rekommenderar att inta 60 g kolhydrater per träningstimme. Det är en dos på 38 g ISO+ som man löser upp i 500 ml vatten. Komplettera gärna med en gel eller en müslibar.

Ny förpackning med 70 % mindre plast!

Ända sedan 2015 har vi strävat efter att minska vår användning av plast. Därför är vi stolta över att nu kunna presentera ett 650-gramspaket av ISO (17 doser) med 70 % mindre plast!
Den nya mjuka, återvinningsbara plastförpackningen får enklare plats i skafferiet och träningsväskan, jämfört med den gamla, styva.
Förpackningen öppnas och stängs med hjälp av en praktisk doseringskork, som kan återanvändas till våra paket på 2 kg!

Mot en ljusare framtid: en produkt som är framtagen mer ansvarsfullt, som är mer naturlig och med samma goda smak!

Aube, ingenjör för ingredienser:
"Vårt val av ingredienser har inget med särskilda regler att göra. Vi baserar våra val på studier och lägger mer energi på miljö- etik- och hälsofrågorna. Med små steg försöker vi förenkla våra recept och vår tillverkningsprocess. Vi vill ta fram så naturliga produkter som möjligt. Smaken blir mer rustik, vilket bara är en vanesak.".
Låter inte det bra?

Näringsdeklaration

Näringsinnehåll: 100 g | 38 g (= 1 dos) Energivärde: 1522 kJ - 364 kcal | 577 kJ - 138 kcal Fett: 0 g | 0 g Varav mättat fett: 0 g | 0 g Kolhydrater: 91 g | 35 g Varav sockerarter: 75 g | 29 g Protein: 0 g | 0 g Salt: 1,9 g | 0,7 g Vitamin B1: 0,74 mg (66 %)* | 0,28 mg (25 %)* Vitamin B2: 0,55 mg (39 %)* | 0,21 mg (15 %)* Vitamin B6: 0,55mg (39%) | 0,21mg (15%)* Vitamin C: 31,6 mg (39 %)* | 12,0 mg (15 %)* * % av dagligt referensintag

Vikt

0,7 kg

Se mer Se mindre

Material och råd

Förvaringstips Förvaras torrt och svalt.
Utan konserveringsmedel. När drycken har gjorts i ordning bör den konsumeras under dagen.

Vårt engagemang

Aptonias isotoniska sportdryck är godkänd av vår dietist liksom av vår tränande testpanel.
Så testas produkten Sortimentet med kosttillskott har utvecklats i Aptonias laboratorium. Alla produkter från Aptonia har blivit testade i varje steg under tillverkningsprocessen av våra partners och kunder för att på bästa sätt uppfylla deras krav. Våra sportdrycker har godkänts av våra dietister.

Omdömen

Personalens omdömen