Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
/common/3Dpictures/a/3f17fba3-8e82-4b57-9707-6253749838e1.zip/index.html
Referens : 8501812

Pulsklocka ONrhythm 900

1/5
För löpare som vill ha en lättanvändlig pulsklocka med kaloriräkning. Sportklockan hjälper dig hitta rytmen och tekniken, och bränna fler kalorier!

Tyvärr är denna produkt slut på lagret

Teknisk information

Varför springa med pulsklockan?

Pulsen mäts i slag per minut.Ju mer intensivt du utövar, desto snabbare slår hjärtat, och värdet för slag per minut ökar.
Klockan ONRHYTHM 900 känner till din puls, och kan känna igen i vilken fas du befinner dig:Uppvärmning, komfort, uthållighet, motstånd, maxläge. Varje olika ansträngningsfas påverkar din kropp på olika sätt: bekvämt utövande, viktnedgång, bra uthållighet osv.

Pulsmätning på handleden:Philips teknologi

Sportklockorna mäter bekvämt pulsen vid handleden.Under mer än 2 år har våra team på avdelningen Recherche & Développement prövat olika tekniker för att mäta pulsen på handleden.
Vi har valt den allra senaste optiska tekniken, Philips, som har marknadens mest pålitliga mätare.

Förbättra din kondition

Har du tendens till att vara helt uttröttad mot slutet av rundan?ONRHYTHM 900 från Decathlon hjälper dig att justera i realtid för att undvika att du upplever svårigheter.I din komfortzon kan du prata medan du springer.I uthållighetszonen blir ansträngningen mer intensiv men du bibehåller en bra rytm.I motståndszonen blir du andfådd efter några minuter.

Springa för att gå ner i vikt

Springer du för att hålla formen?"Komfort"-zonen är särskilt intressant, då du i den bränner mest fett samtidigt som du slipper att bli andfådd. I den här zonen befinner sig inte kroppen i en stressig situation.Kroppen hinner förvandla fettet för att omvandlas till energi för musklerna.

Bli bättre på att springa

För att springa fortare, eller för att känna dig nöjd, kan du intervallträna.Principen är enkel:du varvar faser där du springer snabbt med faser då du springer långsamt eller går.ONRHYTHM hjälper dig att programmera träningen och informerar dig om du tränar i rätt motionszon.Du kan läsa mer om intervallträning på https://www.kalenji.co.uk/ och i vår app DECATHLON COACH.

Hur räknas mina ansträngningszoner

Dina zoner för ansträngning baseras automatiskt på dina maxvärden för puls, som klockan räknar ut efter din ålder och kön:
Uppvärmning: 50 till 60% av ditt maxvärde för puls
Komfort: 60 till 70 % av ditt maxvärde för puls.
Uthållighet: 70 till 80 % av ditt maxvärde för puls.
Motstånd: 80 till 90 % av ditt maxvärde för puls90-100 % av ditt maxvärde för puls

Pulsmätning på handleden:Hur funkar det?

När du tränar slår hjärtat snabbare. Blodgenomströmningen i venerna ökar. Det gröna ljuset på armbandets insida möjliggör för ONrhytm 900 att läsa av blodflödet under huden, och därmed också pulsen. Denna optiska teknologi är helt integrerad i klockan: Du behöver inte längre något bälte!

Mäter pulsklockan med mindre precision än ett pulsbälte?

Våra tester visade att Philips sensorer har en precision på ca 2 slag/minut i medelvärde, i jämförelse med marknadens bästa pulsbälten.Mätningen är lite mindre reaktiv vid intervallträning.Vi anser, precis som många löpare, att fördelarna med en pulsklocka är betydligt fler än nackdelarna.

Hur ska ONRHYTHM 900 bäras?

För att garantera en optimal pulsmätning så ska klockan ONRHYTHM 900 placeras på handleden efter det lilla utskjutande benet på handleden.Sensorn måste vara i kontakt med huden, och armbandet måste därför vara lätt åtdraget, utan att vara obekvämt. Den optiska pulsmätaren fungerar sämre om klockan sitter för löst.Titta gärna på videon nertill på den här sidan.

Fungerar den optiska pulsmätaren ONRhytm 900 HR på alla typer av hud?

Teknologin för pulssensorn i ONRhytm 900 HR är gjord för alla hudfärger och hårväxter. På mörk eller tatuerad hud kommer en mindre andel ljus reflekteras. Sensorn anpassar sig då genom att skicka mer ljus eller justera sensorns ljuskänslighet. Om du ändå upplever problem ber vi dig kontakta vårt team per e- mail: support@geonaute.com

Passar den optiska pulsmätaren i ONRhytm 900 HR alla sporter?

Pulsmätarteknologin i ONRhytm 900 HR är optimerad för sporter med repetitiva rörelser så som löpning, gång eller cykling. För sporter med osynkroniserade rörelser som gympa, styrketräning, racketsporter och lagsporter kan du märka att mätningen blir fel.

Manuella pulszoner

Om du vill träna inom en zon med precision, kan du lägga till den manuellt.En grafiskt indikator på skärmen, liksom en ljudsignal, informerar dig om du kommer utanför zonen.Du kan även föra in din vilopuls och maxpuls om du känner till dem.

Jämför dina joggingturer

Med klockan ONRHYTHM 900 kan du se en sammanfattning av dina senaste löpningsturer.Du kan se tid, medelvärde för träning och antal brända kalorier för varje runda.

Programmera din intervallträning

Med hjälp av ONRHYTHM 900, kan du ange kompletta inställningar för ett intervallpass:uppvärmningstid, intervalltid, vilotid och nedvarvning, antal intervallserier och vilotid inom serien.

Batteritid & laddning

Klockan ONRHYTHM 900 har en batteritid på 50 timmar i träningsläge och en månad i klockläge.Den laddas med medföljande USB-kabel.

Mått

Skärmens diameter: 30mm
Tjocklek: 15mm
Vikt: 45 g

Garanti och Efter-Köp-Service

DECATHLONs produkter har 2 års garanti. För frågor, vänd dig till vår hjälpsida customercare.geonaute.com . Du hittar rekommendationer om hur du använder produkten på bästa sätt: bruksanvisningar, svaren på de vanligaste frågorna och instruktionsvideor. För att ge så bra service som möjligt finns vårt supportteam tillgängligt 24/7 för att personligen svara på dina frågor.

Restriktioner

Denna klocka är avsedd för sport och fritid.Detta är inte en medicinsk övervakningsanordning.Informationen från klockan är endast för vägledande syfte

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Handled
90.00% Termoplastisk polyuretan, 10.00% Rostfritt stål
Stomme
20.00% Rostfritt stål, 10.00% Polymetylmetakrylat (PMMA), 70.00% Akrylnitrilbutadienstyren
Board
70.00% PCB, 30.00% Koppar

Vårt engagemang

Så testas produkten Hos Kalenji testas alla produkter av en användarpanel under de förhållanden för vilka de utformades. Dessa tester utförs och övervakas av ett team av ingenjörer som är utvalda för detta uppdrag. Dessa tester gör det möjligt för produktchefer, ingenjörer och hela Kalenjis utvecklingsteam att utveckla och skapa tekniska produkter som garanterar användarnas belåtenhet.
Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen