Referens : 8560493
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KAKOR, GEL& EFTER

Proteinbar AFTER SPORT VEGAN Röda bär 5x40 g APTONIA

APTONIA
4/5
4/5
Decathlon
Vårt hängivna team har tagit fram den här exklusiva produkten för effektiv återhämtning efter hård träning. En vegansk bar med en kolhydratmix och rik på protein, som äts inom 30 minuter efter avslutad träning. Kombineras med fördel med en återhämtningsdryck.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Energitillskott Ger 160 kcal och 18 g kolhydrater per bar.
Proteinhalt Innehåller 10 % vegetabiliskt protein per bar.
Sammansättning Utan animaliska proteiner.
Med vegetabiliskt protein.

Teknisk information

En produkt för återhämtning

För att den ska vara riktigt effektiv är bör du äta den inom en halvtimme efter träning.Varför kolhydrater?Kolhydrater bidrar till återhämtning till en normal muskelfunktion (sammandragning) efter mycket intensiv och/eller långvarig fysisk ansträngning som har resulterat i muskeltrötthet och en minskning av glykogenlagren i skelettmusklerna.Varför protein?Proteiner främjar rekonstruktion av muskelfibrer som skadats av träningen.

Behöver jag ta något mer utöver en bar?

Vatten för att släcka törsten (mer eller mindre beroende på hur mycket du svettas), natrium för att bättre ta upp kolhydrater, bikarbonat för att minska syran. Det rekommenderas att inta drycker som är berikade med just natrium och bikarbonat.

När behöver jag ta något för att hjälpa kroppens återhämtning?

Ibland är för mycket inte bra.Att äta något är inte absolut nödvändigt efter ett kort och lätt träningspass, eller om din nästa måltid är inom en timme (tänk på att den måste innehålla tillräckligt med kolhydrater, proteiner och antioxidanter)

"Ju mer protein, desto bättre." "Whey är bäst för återhätmning". Stopp och belägg!

Det är onödigt att ta för mycket protein.Muskelåterhämtningen och rekonstruktionen blir inte bättre om du lägger till mer än 20 g protein.Att endast ta protein ger inte optimal återhämtning.Det är faktiskt bättre att ladda upp med både kolhydrater och protein för att musklerna ska återhämta sig på bästa sätt.

Kom ihåg


Som komplement till fysisk aktivitet, är det viktigt att äta en varierad och balanserad kost och ha en sund livsstil.Drick regelbundet.

Näringsdeklaration

Näringsvärden: 100 g | 40 g (= 1 bar) Energivärde: 400 kcal - 1681 kJ | 160 kcal - 672 kJ Fett: 12,0 g | 4,8 g Varav mättat fett: 1,9 g | 0,8 g Kolhydrater: 46,0 g | 18,0 g Varav sockerarter: 19,0 g | 7,6 g Fiber: 3,8 g | 1,5 g Protein: 25,0 g | 10,0 g Salt: 0,42 g | 0,17 g

Se mer Se mindre

Material och råd

Förvaringstips Vi rekommenderar att du förvarar produkten torrt och svalt.
Begränsad användning: Förvaras utom räckhåll för barn.
Rättslig notis För optimal återhämtning rekommenderas att inta 4 gram kolhydrat/kg kroppsvikt inom 4 till 6 timmar efter avslutad träning.
Vid långvarig konsumtion (> 2 månader), rådfråga en läkare eller en dietist.
Denna produkt rekommenderas ej vid njur- eller leversjukdom, för gravida eller för ungdomar under 14 år.

Vårt engagemang

Aptonias proteinbars har godkänts av vår dietist och vår testpanel.
Så testas produkten Alla produkter från Aptonia har blivit testade i varje steg under tillverkningsprocessen av våra partners och kunder för att på bästa sätt uppfylla deras krav.

Omdömen

Personalens omdömen