Referens : 8399368
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
MEN'S SKI BOOTS INTERMED. SKIERS

PJÄXOR FÖR UTFÖRSÅKNING HERR X ACCESS 80 SVARTA SALOMON

SALOMON
4/5
4/5
Decathlon
Utformade för skidåkare på nybörjarnivå som är ute efter en bred sko. X Access 80 är en sko med generös volym, specialdesignad runt vader och fotknöl för optimalt stöd och komfort.

Produktens fördelar

Styvhet Flex 80 är mycket förlåtande och gör att du kan utvecklas
Lätt att ta på/av sig lätta att ta på med intuitive overlap-skal
Värme Bra isolering i innerskon håller fötterna varma
Justerbara Fyra mikrospännen i 3D-aluminium. Cuff adjuster – justerbar vid vaden.

Teknisk information

Justera spännena

Fyra mikrospännen i 3D-aluminium. Två övre spännen med tre lägen.

Passform

Rymlig passform. Innerskon Flex Linner Sport från Salomon är väldigt skön och bred, men nära foten. Med justerbar rem (calf adjuster).

Vad är flex?

Tillverkare använder flex-skalan för att indikera pjäxors styvhet. Siffran indikerar hela konstruktionens styvhet: ju högre värde, desto styvare yttersko.Man anser att flex på 70-80 passar bra för skidåkare på medel- till avancerad nivå. Flex på 85-95 vänder sig till erfarna åkare. Högre tal passar för elitåkare. Åkare med stor kroppshydda kan gå upp en nivå.

Hur provar man en skidsko?

När foten är i skidskon ska spännena stängas på mellanläget. Måste du spänna hårdare betyder det att pjäxans storlek inte passar dig. Med skidskon stängd böjer du dig ordentligt tre gånger och lutar dig hårt mot skenbenen (sätt händerna på knäna) för att verkligen få bak hälen i skon. När du står rakt ska du kunna nudda skalet och när du böjer dig dras foten tillbaka och du känner inte längre änden.

Hur tar man enklast på sig pjäxor?

Av vana brukar man dra plösen framåt för att ta på pjäxorna.Det är faktiskt bättre att dra plösen framåt och UTÅT från foten, för att effektivt öppna ytterskon och lättare ta på sig skorna.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen