Beställ dina julklappar innan den 10/12 för leverans innan julafton! Notera att endast du som beställare kan hämta ut ditt paket.

För komfort och bra prestanda.

Referens : 8399648

Pjäxa SPORTMACHINE 90

För skidåkaren på avancerad nivå som vill ha bra precision med bibehållen komfort. Med modellen Sport Machine har Nordica tagit fram en bekväm pjäxa med hög prestanda.

Tyvärr är denna produkt slut på lagret

TEKNISK INFORMATION

Justera spännena

4 microspännen i aluminium och 2 spännen, 3 positioner över skenbenet för att passa till alla vader Strap för enkelt men kraftfullt spänna övre delen av manschetten.Justerbar rem för att uppnå en neutral position ståendes i en enda rörelse, oavsett vadstorlek.Detta gör pjäxorna bekväma hela dagen i pisten.

Passform

Passform medium, Quadrafit Ultrafit : innerskon är konstruerad i 4 materiallager med varierande egenskaper, enligt vad åkaren föredrar.

VAD ÄR FLEX?

Tillverkare använder flex-skalan för att indikera pjäxors styvhet. Siffran indikerar hela konstruktionens styvhet: ju högre tal, desto styvare yttersko. Flex på 60 anses passa bra för skidåkare på medel- till avancerad nivå. Flex på 65-75 passar för avancerad nivå. Högre tal passar för elitåkare. Åkare med stor kroppshydda kan dock gå upp en nivå.

HUR PROVAR MAN EN SKIDSKO?

När foten är i skidskon ska spännena stängas på mellanläget. Kan du spänna hårdare? Det betyder att skidskons volym inte passar för dig. Med skidskon stängd böjer du dig ordentligt tre gånger och lutar dig hårt mot skenbenen (sätt händerna på knäna) för att verkligen få bak hälen i skon. Stå rak: tårna ska kunna nudda änden av ytterskon. När du böjer dig ska foten dras tillbaka så att du inte längre känner änden.

HUR TAR MAN ENKLAST PÅ SIG PJÄXOR?

Dra plösen framåt och utåt: då öppnas ytterskon ordentligt så det blir lättare att ta på skorna.

Se fler Se färre

MATERIAL OCH RÅD

Förvaringstips Låt torka innan de ställs undan. Det bästa är att förvara dem i ett fodral med stängda spännen i rumstemperatur.
Begränsad användning: Torka inte på ett element.

VÅRT ENGAGEMANG

Garanti: 2 År

DINA OMDÖMEN

PRODUCTREVIEWSSTAFFTITLE