Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Tennisracket Yonex Ezone Game vuxen blå
  • Tennisracket Yonex Ezone Game vuxen blå
  • Tennisracket Yonex Ezone Game vuxen blå
Tennisracket Yonex Ezone Game vuxen blå

YONEX

8762258

Tennisracket Yonex Ezone Game vuxen blå

1 799 kr
1 399 kr
-22%
  • Tennisracket Yonex Ezone Game vuxen blå
  • Tennisracket Yonex Ezone Game vuxen blå
Tennisracket Yonex Ezone Game vuxen blå
Storlek :
Ej i lager

För erfarna spelare som vill ha kraft och spelkomfort.

FÖRDELAR

Styrka

Styrka

Den förstorade träffzonen ger kraft.
Stabilitet

Stabilitet

Isometriskt system för bättre stabilitet vid slag.
Vibrationsdämpning

Vibrationsdämpning

Vibration Dampening Mesh filtrerar bort oönskade vibrationer.

TEKNISK INFORMATION

ISOMETRIC

Större sweet spot (den perfekta träffpunkten)

Tekniken ISOMETRICTM hjälper även de bästa spelarna i världen att spela ännu bättre. ISOMETRICTM utvecklades för över 30 år sedan och förstorar racketens sweet spot med 7 %*. Jämfört med en vanlig rund ram har en ISOMETRICTM-racket en mer fyrkantig form för att ge en större sweet spot genom att optimera hur de främsta strängarna korsas.

LINER TECH

För mer kraft och komfort.

Öglorna med raka hål förlänger strängarna för att optimera kraft, och komfort vid felträffar.

Vibration Dampening Mesh (VDM)

VDM är ett stretchigt mesh-material som lindas runt grafiten i handtaget för att dämpa vibrationer och ge förbättrad känsla och precision.

Shockless Grommets

Bumper på sidan och botten av ramen absorberar stötar för att ge en mjuk känsla vid slag, hjälper till att skydda handleden, armen och armbågen mot stötframkallade skador och minimerar muskeltrötthet när man spelar länge.

Större Sweet Spot

En mer fyrkantig ram blir större vid kl. 3 och 9. Detta ger EZONEs största sweet spot någonsin.

Vikt (ej strängad racket)

270 gram
Vikt : en rackets vikt mäts i gram. Precis som balanspunkt och längd, spelar även vikten en stor roll vad gäller racketens tröghetsmoment. Det i sin tur påverkar racketens hanterbarhet, stabilitet och förmåga att överföra energi till bollen (m.a.o. kraft). Ju tyngre en racket är, desto mer energi överför den till bollen men desto mer svårhanterlig blir den.Tvärtom är en lätt racket mer lätthanterlig men mindre kraftfull.

Balanspunkt (ej strängad racket)

33 cm

Balanspunkt: en rackets balanspunkt mäts i centimeter från racketens nederkant (skaftet). Ju högre talet är desto längre bort från skaftet befinner sig balanspunkten. Då är racketen framtung. Det betyder att den är kraftfull och stabil vid slag men svårhanterlig. Tvärtom betyder ett lågt tal att balanspunkten är närmre skaftet. Det kallas baktung. Då är racketen mer lätthanterlig men mindre kraftfull och stabil.

Träffyta

633 cm²

Träffyta: En rackets träffyta mäts i cm². Den kan påverka racketens kraft och förlåtande förmåga.Ju större träffyta, desto mer förlåtande är racketen vid felslag. Däremot ger det mindre kontroll.Tvärtom ger en liten träffyta mer kontroll, men racketen blir mindre kraftfull och inte lika förlåtande vid felträffar.

Strängmönster

16 x 19

Strängmönster: en rackets strängmönster är antalet vertikala strängar gånger antalet horisontella strängar. Ju fler strängar en racket har, desto tätare är strängmönstret. Motsatsen är ett glest strängmönster. Ett tätt strängmönster ger mer kontroll, men mindre kraft och överföring av skruv. Ett glest strängmönster ger tvärtom mer kraft och överföring av skruv, men mindre kontroll.

Tips for storage and maintenance

TESTS AND WARRANTY

Warranty

1 Years