Tips
Caperlans råd till blandning: 2 doser agn för 0,5 vatten.
Blötläggningen görs i två etapper för att vara effektiv.
Först häller du 3/4 av vattnet och blandar snabbt med händerna så att agnpartiklarna blötläggs.
Låt sedan blandningen stå i 15 min, sen häller du i resten av vattnet för att få en optimal blandning.
Innehåll
Ströbröd, extrakt från kokos, malda och grillade hampafrön, kaka, koriander (8 %).
Analytiska beståndsdelar
Råproteiner:13 %
Råfetter: 9 %
Mineralämnen: 13 %
Råcellulosa: 8 %
Natrium: 1,3%"
juridisk information
Tillsats för att mata karpar.
LEVERANTÖRS-ID 484 324 934 000 21
Tips for storage and maintenance
Storage tips
Klämman Clip’&’Cut Caperlan för det lätt att öppna och stänga förpackningen och förvara agnet väl, samt underlättar transporten. Förvaras torrt.
Restrictions on use
Produkt ej avsedd som livsmedel.